Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért érzem azt betépve, hogy...

Miért érzem azt betépve, hogy figyelnek az emberek?

Figyelt kérdés
5 éve szívok (csak rendeset) de álltalában itthon szoktam.Falun lakok itt még nem is olyan vészes mert kevés ember van az utcákon de ha bemegyek a városba és elszívok egy spanglit mindig azt hiszem ,hogy figyelnek az emberek vagy elkap a rendőr és ,hogy mindenki levágja rajtam. Ez mért lehet ? Mért csak a városba parázok be ?

2017. márc. 26. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Oké nagyfiú vagy, kapsz kitüntetést.
2017. márc. 26. 13:13
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszodat :D
2017. márc. 26. 19:23
 3/10 anonim válasza:
Azert mert figyelnek is. Ha valaki volt mar betepve levágja rólad, vagy ha haverjai tepnek pl. Próbálj ellazulni meg persze lesz.4rni vagy ha nem megy maradj otthon vagy házibulis otthon betepes marad. Egyebkent velem is szokott lenni es újabban kerdezoskodom hogy miket csinálok meg mi az ami feltűnő es próbálok nem az lenni, ennyi:D ha meg figyelnek egy társaságba mondd hogy ki kell menned telefonálni vagy elmész csovelni en is mindig ezt szoktam mert g3.cire zavar ha néznek (de csak ilyenkor) vagy mondd hogy raksz zenet . Amugy füves haverokkozt nem zavar ha neznek.
2017. márc. 27. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó értem én ,hogy 1-2 ember biztosan levágja de pl ha egy nagy buszmegállóba vagyok én azthiszem mindenki néz :D Pedig tudom ,hogy lese sz**nak az emberek de mégis zavar az ottlétük :D
2017. márc. 27. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy mert levágják és figyelnek téged tényleg, vagy mert hajlamod van valamilyen mentális betegségre amit elkezdett előhozni a mariska...

Skrizofrénia, deperszonalizációs zavar, pánikbetegség stb

2017. márc. 29. 08:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Sokkal többen levágják, mint akikről gondolnád.

Lehet előhoz majd benned valami pszichiátriai betegséget, hogy füvezel és ez annak az előjele.

2017. márc. 29. 10:07
 7/10 anonim válasza:
100%
Ez egyszerū ráparázol arra, hogy teged elfognak kapni. Otthon senki idegen nincs körülötted de ha bemész a városba bárkivel találkozhatsz és erre parázol rá.
2017. márc. 29. 10:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából vittek már el ez miadt mert civilbe mögöttem jöttek mikor szívtam és lehet ez is közrejátszik.
2017. márc. 31. 01:08
 9/10 vesztor válasza:

Pontosan ezt érzem én is barátom, én mindig keresek valami nyugodt és kényelmes spotot és ott üldögélek és élvezem az életet!

Herb is a healing!

2017. máj. 7. 13:51
 10/10 anonim válasza:
ez lehet paranoia kialakulása is, én nem rég azért hagytam fel a cuccozással, mert hangokat kezdtem hallani, ez a durvábbik eset, de előfordulhat hogy a fű is kihoz mentális zavarokat, hagyj ki egy kicsit, jót fog tenni
2017. okt. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!