Anyukám rászokott hogy elszívó naponta 1 cigit! Nagyon féltem hogy, valami baja lesz késöbb. Hogyan akadálozzam meg, hogy abbahagyja?
Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 21:54
1/6 petizacc válasza:
Meg akarod akadályozni, hogy leszokjon?!
Egyébként napi egy száltól a világon semmi baja nem lesz, továbbá felnőtt ember, azt csinál amit akar. Amíg van mit enned, meg van rajtad ruha ne foglalkozz azzal, hogy mit csinál.
2/6 anonim válasza:
Szerintem próbálj megalkudni vele, hogy ha leszokik a cigiről, te is teszel valamit. Pl. elmosogatsz minden este, vagy ha neked is van valami rossz szokásod, megpróbálhatod azt abbahagyni. A mosogatásnak sem kell olyan nagyon komoly elkötelezettségnek lennie; ha tényleg leszokott, mondjuk 2 hónap múlva, akkor lassan abbahagyhatod a mindennapi mosogatást, vagy megtarthatod szokásként, mert nem nagy dolog. Úgysem fog azért visszaszokni, mert nem tartod be az alku rád eső felét annyi idő múlva.
3/6 anonim válasza:
Napi 1 szál nem ártalmasabb, mint a feldogozott hús készítmények (felvágottak). Arról is kimutatta a who hogy rákkeltő, mégis eszi mindenki. Amíg nem szív el többet, addig nem lesz baja szerintem.
5/6 anonim válasza:
Küld át hozzám. Megkúrom, leszopatom. Csak farok lesz a szájában.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves ötös!Hogy lehetsz ennyire retardált?Amikor ilyeneket bepötyögsz a billentyűzetbe nem érzed gáznak?Vagy nem hallottad a lépteket amikor elmentek otthonról?
2017. márc. 21. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!