Dohányosok ti hány szálat szívtok naponta?
Figyelt kérdés
én 5-7 szálat az sok ?
19/f
2016. aug. 10. 00:19
1/10 I Anica válasza:
attól függ, a minimum 10 szál a max 30
amit te az nem sok, de én is ennyivel kezdtem :D
21/L
2/10 anonim válasza:
szia
én napi 15-20 szálat szívok, ha ideges vagyok stb akkor többet (max 28 volt amire emlékszem)
23/f
3/10 anonim válasza:
Napi 10-nél általában megáll, de az elmúlt 4 napban kb 20 szál ment el. Mikor hogy. Érdekes módon a 12-13. szálat már megérzem.
Az 5-7 szál nem sok. 18/F
4/10 anonim válasza:
2-3.
Napi 10 a nagyon ritka maximum, attól másnap már sípolva lélegzek és fáj a fejem.
5/10 anonim válasza:
6-12 de ha barátokkal vagyok akkor elmegy 20 szál is. Szerintem nem szivsz sokat.
6/10 anonim válasza:
Napi 15-20 szál nekem. Szerintem nem szívsz sokat :)
18f
7/10 anonim válasza:
Általában 3-4 szálat, de ezt le szeretném csökkenteni 2-re. Szerintem nem olyan nagy kihívás. :)
Ha buliban, fesztiválon vagyok, akkor akár elmegy majdnem egy doboz is.
8/10 anonim válasza:
ismerek olyat aki napi 30-35 szálat elsziv te nem szivsz sokat
9/10 anonim válasza:
Történelemtanárom egy szünetben elszívó hármat.van napi 8 órája akkor az 7 szünet..7×3=21 ami csak a suliban van...(fél nap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!