Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Voltam orvosnál, jogos a...

Voltam orvosnál, jogos a viselkedése? 17L

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, azt mondta lehet kezdődő asztmám van de miután megtudta, hogy dohányzok nem foglalkozott velem, bunkó volt végig és azt mondta tudna mit felírni de nem fog, mivel akkor lehet jobban lennék és tovébb dohányoznék. Megjegyzem hetek óta napi 4-5szálat szívok, vagy annyit se.
2017. márc. 14. 20:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Magan uton mentem, csak ugy hozzatennem. 8ezerbe kerult, hogy ezt megmondja.
2017. márc. 14. 21:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fordulj panasszal a kórházhoz!
2017. márc. 14. 21:05
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves hozzászólók! Ilyen alapon ne gyógyítsuk a túlsúlyos embereket se, semmivel nem jobb az egészségnek az sem,mint a dohányzás!!!
2017. márc. 14. 21:25
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ezt akartam írni,előttem szóló!

Nekem nincs káros szenvedélyem,elhízva sem vagyok,viszont teljesen a gyógyítással ellentétes ez a szemlélet,amit az orvos tanúsított.

Azt hiszem pályát tévesztett,és bírónak kellett volna mennie.

2017. márc. 14. 21:28
 15/26 anonim ***** válasza:
58%
Igaz nem ide tartozik,de a drogosnak joga van a kezeléshez ?
2017. márc. 14. 22:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Semmi kozom egy drogoshoz, semmilyen illegalis szert nem hasznalok, kulonben meg igen, van neki. De ha nem el vele, akkor egyes gyogyszertarakban, ha beviszi a hasznalt tujeit, akkor adnak neki tisztatak. (Erdekesseg keppen)
2017. márc. 14. 22:07
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

Igen,van joga.

Ha jól tudom az orvosoknak le kell tenni a Hipokratészi esküt,amiben szerintem olyan dolgok szerepelnek,amiket itt most boncolgattunk.

Ez lényegtelen,hogy miért szorul segítségre.

Az alkoholfogyasztás is legális,mégis kezeljük azokat a betegeket,akik isznak.

Inkább azon kellene elgondolkodni,hogy miért jutnak el az emberek odáig,hogy isznak,cigiznek,drogoznak.

Nem pedig erkölcsrendészetet játszani,főleg azoknak nem akik nem vetik meg a hálapénzes borítékot..

2017. márc. 14. 22:24
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszont magánrovosként vizsgált(volna) meg,akkor joga van ahhoz,hogy megválogassa a betegeit. De mivel nem tette meg, a pénzt sem szabadott volna elfogadnia a vizitért. Te fizettél neki egy olyan "szolgáltatásért" amit ő ne m teljesített. Ezért akár felelősségre is lehetne vonni! Más lenne a helyzet,ha megvizsgált volna, elmondta volna,hogy ez alapján mire gyanakszik,milyen egyéb vizsgálatokra lenne szükség,aztán közli veled,hogy ő viszont többet nem akar veled foglalkozni.
2017. márc. 15. 06:49
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos! Az orvosnak az a feladata, hogy segítsen az arra rászoruló embereknek! Akkor egy tüdőrákost se mentsünk meg, hadd haljon meg, úgyis tovább dohányozna, meg amúgy is, ha már rászokott dögöljön meg? Ez nem így megy! Elég nagy pofátlanság volt tőle, hogy orvos létére egy asztmás lánynak nem írt fel semmit! Te meg könyörgöm ne dohányozz, hogyha asztmás vagy! Unokatestvéremnek olyan erős ha asztmás rohama volt, hogy majdnem meghalt, gyakorlatilag alig tudta felköhögni a sok nyákot, az orvosok mentették meg. Úgy, hogy előtte semmi baja nem volt. Az asztma nem egyenlő azzal, amit a TV-ben a filmekben látni, hogy a gyerek szippant egy kettőt egy sprayből, aztán semmi baja. Ha izgulsz, kijöhet az asztmád, olyan mértékben, hogy bele is halhatsz. Ne dohányozz asztmásan!
2017. márc. 15. 15:55
 20/26 anonim ***** válasza:
20%
Jogos.
2017. márc. 16. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!