Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rendelt már valaki elektromos...

Rendelt már valaki elektromos cigarettát Ebayról vagy Aliexpressről? Nem volt hamis?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy nagyrészt hamis készülékeket árulnak ezeken az oldalakon, amiknek teljesen ugyanaz a doboza, valamint a készülék is szinte teljesen ugyan úgy néz ki. Az egyetlen módja megtudni, hogy hamis-e, az hogy megnézed a gyártó honlapján a sorozatszám alapján, hogy stimmel-e.

Volt már valakinek tapasztalata ilyen téren?

2017. márc. 3. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már rendeltem aliexpressről. Eddig meg voltam elégedve a termékekkel. Gyanús lehet az is esetleg, ha túl olcsón ajánlják a termékeket, vagy nincs részletes termékleírás, vagy 4,7 átlag alatti összértékelést adtak a boltra. A sorozatszámot már csak akkor látod, amikor megkapod a terméket, így csak utólag tudod meg, hogy hamis-e.
2017. márc. 4. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne az aliexpressről rendelj, hanem a fasttechről. Messze a legjobb kínai oldal, megbízhatóak, és amire az van írva hogy authentic, az tényleg eredeti. Én már jópár cuccot rendeltem tőlük, és mindig minden tip-topp volt, kaparós ellenőrző kódok működtek, stb.
2017. márc. 4. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már hamisitsák.
2017. márc. 5. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma már a kínait is hamisítják... :D
2017. márc. 5. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 1 hónapja rendeltem az Ebay-ről és kiderült hamis --> a biztonsági kód alapján. Ami csak akkor derül ki, ha megvetted és lekapartad a kódot. Folyik is ki a lötyi belőle. Tehát a kínait is hamisítják. Készülök venni egy komolyabbat. Ezután inkább fizetek többet a Fasttech-en eredetiért, és többet nem veszek hamisított bóvlit az E-bayről.

Amúgy a Fasttech-en amihez Authentic van oda írva, az valóban eredeti. Ahova meg Clone vagy Style van írva, azok utánzatok.

2018. ápr. 5. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!