Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez mire utalalhat? Volt már...

Ez mire utalalhat? Volt már mással ilyen? Aggódjak? 18/l

Figyelt kérdés
Fél éve cigizek, ugy napi 7-10 szállal elszívok egy nap. 2 hete már csak a memtolos cigit kívánom. 3 napja meg az van, hogy szívnék a cigiből de egyszerűen undorító ízze van és inkább eldobom. Az a fura, hogy én kívánom az t a jó ízt, de teljesen más mint ami régen. Ma vettem mentolosat nem éreztem különbségetva sima és a mentolos között míg osztálytársam igen.
2017. márc. 1. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szervezetednek elege van belőle.
2017. márc. 1. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Túl sokat szívtál belőle és elege van a szervezetednek hagyj fel vele egy ideig majd újra kezdj el kb egy fél évet vagy negyedévet.
2017. márc. 1. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még sosem éreztem ilyet. De szerintem nem neked való a dohányzás ha így érzed. Hagyj fel vele amíg le tudod tenni!
2017. márc. 1. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nekem az a problémám, hogy én szívesen cigiznék, mert jó az ízze és azt az ízt kívánom, de két hete egy intenzív rossz ízet érzek benne, ezért is csak mentokosat szívtok 2 hete. Viszont tegnap nem cigiztem, ma viszont vettem egy doboz mentolosat és csak a rossz ízzét éreztem, még a mentolt se és odaadtam ismerősömnek, higy kóstolja már meg, hogy mentolos-e, az volt...Szóval, hogy ha kívánom a régi ízt és szeretnék cigizni, akkor miért utasítja el a szervezetem?

Esetleg még arra gondoltam, higy kb 2 hete változtak meg a cigik doboza és lehet h a cigit is megváltoztatták ugy h tobbet rajtam vmibol ami masnak nem tunik fel csak nekem.

2017. márc. 2. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó íze van? Akkor ízlésficamod van! Örülj neki, hogy a szervezeted eléggé okos, és sok emberrel ellentétben védekezik, az ellen, hogy megpróbálod megmérgezni!

Felejtsd el! Hosszabb távon jól jársz!

Napi 7-10 szál az nagyon sok, mert még fiatal vagy, és mire 25 leszel, már egy doboz felett jársz, ha nem hagyod abba.

Ha annyira kívánod, akkor meg használj e-cigit!

2017. márc. 2. 00:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ!
2017. márc. 2. 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:
No dehát könyörgöm, minek erőlteted ha nem megy? Megértenélek, ha az lenne a gondod, hogy nem tudsz vízet inni, lévén az létszükséglet, de azon problémázol, hogy rosszul esik a cigi? Én vért izzadtam, hogy le tudjak szokni. Tudod most még fiatal vagy, így az egszségeddel hiába jönne bárki, de hidd el, azon kívül, hogy gusztustalan szokás, egészségtelen,iszonyú büdös és méregdrága, amikor majd 30 évesen 40-nek néz ki a bőröd, amit 2 kiló vakolat is alig tart össze, nagyon bánni fogod. A fiatal lányok evvel nemigen számolnak, hogy a dohányzás olyan brutál módon öregíti az arcbőrt, hogy az hihetetlen (meg a kézfej bőrét is persze), a fogsorodról nem is beszélve. Majd elkezdődik a reggeli köhögés és krákogás meg egyebek. Ne zárd magad a cigi által börtönbe, most még szabad vagy, becsüld meg. Nem leszel mindig hamvas és üde, ha el akarod kerülni a korai öregedést (is), hagyd a fenébe az egészet, később majd átkozod magad pokolian, ha nem teszed, brutál nehéz a leszokás, vasakarta kell hozzá.
2017. márc. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!