Most komolyan betiltották a pattintós cigit?
Figyelt kérdés
Olvasom több helyen, hogy tervezgeti a kormány de hivatalosat sehol sem találtam, viszont itt gyik-en olvastam olyant is, hogy már idéntől be van tiltva és csak a maradékot szórják ki a boltokban még..Mi az igazság? Erdei gyümölcsös winston a kedvencem..2017. febr. 23. 19:46
11/15 anonim válasza:
az ízesített és pattintós cigik kivonása, EU-s irányelv, akárcsak a 20 szálasra visszatérés vagy az új típusú csomagolások, később pedig az egységes dobozok. a mentolosok is tiltva lesznek sőt, azokra lett kitalálva a szabály, csak a pattintósok is belekerültek, tehát semmi ilyen típus nem lesz kapható. a fentebb említett djarum egyébként már most ki lett vonva a gyártó részéről, tehát csak annyi van, ami a trafikok készletén még ottmaradt. elméletileg még a sima cigiknél is egészségtelenebbek, bár egyrészt had döntsem el ha mérgezni akarom magam, másrészt meg most a cigiről van szó, tehát fölösleges méregetni, hogy melyik a károsabb. de lényeg a lényeg, sem ízesített, sem pattintós cigik nem lesznek május-júniustól.
12/15 anonim válasza:
Most tök mindegy egyébként, mert ez miatt úgy sem fog leszokni senki, a berögzült dohányosok meg egyébként sem a pattogatósakat szívták, hanem az erős töltött cigiket. Meg aki függő azt sem érdekli mi van a dobozon, elvégre én sem a dobozért veszem a cigit. Érdekes a Mcdonaldson meg a piás üvegeken sincs halottakról kép meg elrohadt emberi szervek. Pedig attól is ugyanolyan lesz.:)
13/15 anonim válasza:
Döntsd el, hogy dohányozni akarsz vagy gyümölcsöt enni.
14/15 anonim válasza:
Legnagyobb sajnálatomra igen(én szinte csak azt szívok) a városba ahol én lakok már nem is lehet kapni mert már nem rendelnek.(és köszi de nem kell kötekedni hogy divat dohányos vagyok mert pattintosat szívok ez van lépj túl rajta;).)
15/15 anonim válasza:
Aliexpress en rákeresel hogy Cigarette Pops és feldobál több 100 választékot mennyiségtől függően és én ki is próbáltam rendeltem anno egy 1000 darabos kapszulát ugyanis ez valami cigi kapszula elis használtam úgyhogy jah megtalálható egy rakatnyi ízben viszont az hogy mit tartalmaz senki se tudja.. így ha netalántán vennél is csak saját felelőss.égre illetve jó lenne beküldeni laborba hogy kivizsgálják viszont az ízek kicseszett jók dinnyéstől kezdve a mentolosig minden megtalálható annyi hogy kapsz egy pálcikát illetve a flashkát(üveget ami teli van kis kapszulákkal) megfogod a kis pálcát szursz a hüvely végére egy jukat bele rakod a pattintó bogyót majd a pálca másik végével bele tolod a hüvelybe majd elpattintod ennyi a sztori de mint mondtam nem tudom a tartalmát és illetve azt se hogy miért lett betiltva. így biztos van egészségügyi kockázata is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!