Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most komolyan betiltották a...

Most komolyan betiltották a pattintós cigit?

Figyelt kérdés
Olvasom több helyen, hogy tervezgeti a kormány de hivatalosat sehol sem találtam, viszont itt gyik-en olvastam olyant is, hogy már idéntől be van tiltva és csak a maradékot szórják ki a boltokban még..Mi az igazság? Erdei gyümölcsös winston a kedvencem..

2017. febr. 23. 19:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Illetve ha igen, akkor sima mentolos sem lesz kapható? És ennek tulajdonképpen mi is az értelme?
2017. febr. 23. 19:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, májusig lehet kapni amíg ki nem ürülnek a készletről. A sima mentolost nem vonják ki.
2017. febr. 23. 19:55
 3/15 A kérdező kommentje:
Aha, és ennek mi az értelme? Milyen indokkal támasztják ezt alá? Dohányboltoknak jó nagy bevételkiesés lesz ez.
2017. febr. 23. 20:05
 4/15 A kérdező kommentje:
Olyan cigi nincs, ami mentoloson kívül valamilyen izű? Annyira nem vagyok képben milyenek vannak, elég régóta ugyanolyant veszek csak.
2017. febr. 23. 20:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az okát ne kérdezd. Van Kiss-ből epres meg szőlős, Vogue is ízes úgymond, ezen kívül pedig a Djarum (vaníliás, cseresznyés, szegfűszeges). De a Djarum 2300 Ft körül van.
2017. febr. 23. 20:25
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Ja és szerintem csak a pattintós cigiket fogják kitiltani, szóval lehet hogy a pattintós hüvelyek megmaradnak, szóval tölteni lehet majd. De ebben nem vagyok biztos.
2017. febr. 23. 20:26
 7/15 A kérdező kommentje:
És a Kiss illetve a Vogue mennyibe kerül?
2017. febr. 23. 20:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A Nav oldalán fent vannak a cigik árai. Egyébként 1200 Ft körül.
2017. febr. 23. 20:47
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Majd virágzik a fekete kereskedelem. Komolyan mondom meg is érdemelnék a döntéshozók + mindenki akinek ebből van bevétele, jövedelme (dohgyár, dohbolt, Nav, stb.), hogy a zárjegy nélküli, határon átcsempészett cigarettákat vásárolják az emberek.
2017. febr. 24. 08:06
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem a kormány hibája. EU-s rendelet. Állítólag "káros az egészségre". Annyiból mondjuk igazuk is van, hogy az összes cigi káros. Csak itt most kifejezetten úgy értik, hogy a pattintós cigibe egyéb káros dolog is van. Most az van, hogy elfogadod, és szívsz sima cigit, és megelégszel azzal.
2017. febr. 24. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!