Miert flesselek be dolgokat most is?
Figyelt kérdés
Tegnap este 8 szivtam el egy fuves cigit, akkor nagyon beutott, rendesen paranoias lettem tole.. Viszont azota aludtam is kb 12 orat, felkeltem, es meg most is flesselek neha dolgokat, dolongelek, neha elesek, es egyszeruen fura szar kedvem van. Ez mitol lehet??2017. febr. 12. 15:28
1/7 A kérdező kommentje:
Kb 8szor szivtam ezelott, altalaban minden 1g-t ketten haverommal tisztan. Soha sem volt ilyen, csak olyan h felkeltem, es meg ereztem de elmult egy oran belul.. Most ez nagyon durva volt.. Ossze vissza flesseltem minden sz**t...
2017. febr. 12. 15:31
2/7 anonim válasza:
Remélem nem biot meg herbált szívtál,hanem tiszta füvet.Nos ha így történt akkor még gondolom nem szívtál még annyira sokszor és csak rá flasselsz.
3/7 anonim válasza:
1, Honnan lehet tudni, hogy most az bio vagy herbál?
2, Nem pont az bio az igazi fű? Hiszen bio az igazi biológiai, azaz nem szintetikus, stb. Vagy rosszul értelmezem?
4/7 anonim válasza:
17:21
Sajnos nem így van... Régebben 5-10 éve a bio kifejezés alatt a sima cannabis-t értettük. De most a bio azt jelenti hogy tegyük fel zsályát vagy akármi növényt befújnak patkányméreggel ragasztókkal meg minden féle szarsággal. És olyan dolgokat vált ki hogy öngyilkosság érzet hallucináció és mellé függőséget okoz és nagyon káros. Általában a lecsúszottak veszik mert nagyon olcsó és erősebb.
5/7 A kérdező kommentje:
normalis fu volt
2017. febr. 14. 00:52
6/7 anonim válasza:
0.5 g-ot szívtál egyszerre?az nagyon sok kezdőnek :D(A 8 alkalom az még kezdőnek számít).Legközelebb kevesebbet mondjuk 0.3-at szívj
7/7 A kérdező kommentje:
4es szovegertelmezes 1-es:D Hol latsz 8 alkalmat
2017. ápr. 11. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!