Egy honapban 1 max 2 szal karos?
Nem káros. Nem lesz tőle bajod. De rá fogsz szokni. Szerinted más hogy kezdte? Én fél évig egy egész szál cigit nem bírtam elszívni. Havi egyszer cigiztem, akkor is max fél szál cigit. De ebből lett egy év alatt napi egy doboz. Mostmár csak 10szálat szívok naponta, van hogy kevesebbet, van hogy többet. De mindenki így kezdi.
Viszont a kérdésedre vissza térve, nem lesz bajod tőle. A levegő sokkal károsabb. 1-2szál az semmi egy hónapban.
1,5 éve próbáltam, 3 slukk.
Rá félévre egy haverom adott a sajátjából, elkezdtem bulizni járni, a haverom mindig nyomta, hogy "Jaj, csak 1 slukk" aztán már "Jaj, csak fél szál". Kiszakadtam a társaságból, de már amikor bulizni mentem és alkoholt fogyasztottam már kívántam, először csak 3-4 slukkot, aztán már félszálat, azután 1-2 szálat, már egy éjszaka alatt 3-5 szál is elmegy egy-egy buli alkalmával, de már ez kezd kiterjedni a hétköznapokra is, kimegyek haverokkal és "Kérsz? Elszívjuk félben?".
Szóval ilyen könnyen rá lehet kattanni bő egy év alatt.
De sajnos már van olyan, hogy egész nap azt érzem, hogy rá kell gyújtanom, de megpróbálom ezt kezelni, szóval próbálom kerülni a dohányzó embereket, nem veszek cigit sem, semmi.
Egyébként a hónapban egy-két szál tényleg nem káros, de el fogsz jutni oda, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!