Ha egy dohányos kívánja a cigit, akkor az milyen formában jelenik meg?
Többféleképp is lehet.
Nekem pl. Olyan érzésem volt mintha viszketne a szám két oldalt, vagyis nem olyan de nem tudok rá mit mondani olyasmi.
Kívántam valamit, de nem volt konkrét érzés mintha édességet nagyon kívántam volna.
Feszültebb voltam.
én az egész testemben szoktam érezni.
ilyen hülye érzés van belül, mint például most.
egészségügyiként azt látjuk, hogy feszült, kicsit zavart, kicsit magasabb a vérnyomása, majd ürügyeket keres a mielőbbi távozásra(most jön a vízszerelő, beteg a kutya), el-el tűnöget, illetve előbb-utóbb megtaláljuk a WC-n cigizve, még ha négykézláb, vagy félig eszméletlenül, térden csúszva kell is odajutnia(volt aki nem járógipszre állt rá)
Megoldás lehetne a Nikotintabletta vagy a nikotinos rágó.
Egyik ismerősöm halála előtt intenziv osztályon feküdt, mindenütt csövek lógtak ki belőle, lélegeztetőgép miatt csak integetett, integetett valami nagy V-betű félét. De mi nem tudtuk, mit.
Kérdésre mondja az Évike, aki rokona: cigit kér !
Nagyapám hadifogoly volt, és a mindenkinek automatikusan járó dohányadagot nemdohányosként "megveszekedett bagósokkal" időnként kenyérre tudta elcserélni.
Ő visszajött, dolgozott még vagy 17 évet, s 1969-ben halt meg a Dunántúlon.
A dohányosok persze kicsit kisebb arányban jöttek vissza.
beszéletm egy pofával,aki 12 éve nem cigizik, kérdeztem:
-Kivánja-e a cigit?
-Igen, ha mellettem rágyujtanak, ma is megkívánom, valójában ma se szoktam te, csak abbahagytam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!