Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha egy dohányos kívánja a...

Ha egy dohányos kívánja a cigit, akkor az milyen formában jelenik meg?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 22:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mármint hogy önmagán vagy azt kérdezed, hogyan vehető észre máson? Egyébként nyugtalanság, idegesség stb.
2010. máj. 6. 22:31
 2/18 anonim ***** válasza:

Többféleképp is lehet.

Nekem pl. Olyan érzésem volt mintha viszketne a szám két oldalt, vagyis nem olyan de nem tudok rá mit mondani olyasmi.

Kívántam valamit, de nem volt konkrét érzés mintha édességet nagyon kívántam volna.

Feszültebb voltam.

2010. máj. 6. 22:31
 3/18 A kérdező kommentje:
jó hülyén hangzik,de a belső szervekre nincs hatással? mármint pl. a tüdőben valami furcsa érzés vagy ilyesmi?
2010. máj. 6. 22:34
 4/18 anonim ***** válasza:

én az egész testemben szoktam érezni.

ilyen hülye érzés van belül, mint például most.

2010. máj. 6. 23:50
 5/18 anonim ***** válasza:
Én nekem 1szerüen csak mindán második gondolatom a cigi ameddig el nem szívom
2010. máj. 7. 05:33
 6/18 anonim ***** válasza:

egészségügyiként azt látjuk, hogy feszült, kicsit zavart, kicsit magasabb a vérnyomása, majd ürügyeket keres a mielőbbi távozásra(most jön a vízszerelő, beteg a kutya), el-el tűnöget, illetve előbb-utóbb megtaláljuk a WC-n cigizve, még ha négykézláb, vagy félig eszméletlenül, térden csúszva kell is odajutnia(volt aki nem járógipszre állt rá)

Megoldás lehetne a Nikotintabletta vagy a nikotinos rágó.

2010. máj. 7. 10:07
 7/18 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm halála előtt intenziv osztályon feküdt, mindenütt csövek lógtak ki belőle, lélegeztetőgép miatt csak integetett, integetett valami nagy V-betű félét. De mi nem tudtuk, mit.

Kérdésre mondja az Évike, aki rokona: cigit kér !

2010. máj. 7. 10:14
 8/18 anonim ***** válasza:

Nagyapám hadifogoly volt, és a mindenkinek automatikusan járó dohányadagot nemdohányosként "megveszekedett bagósokkal" időnként kenyérre tudta elcserélni.

Ő visszajött, dolgozott még vagy 17 évet, s 1969-ben halt meg a Dunántúlon.

A dohányosok persze kicsit kisebb arányban jöttek vissza.

2010. máj. 7. 10:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Ez nem minden embernél máshogy jelenik meg.Van,akinek az egész teste kínánja,és van,akinek semmilyen formában nem jelenik meg(ilyenel már találkoztam).Személy szerint én mikor kívánom a cigit,szinte minden gondolatom mellett ott van az,hogy el akarok szívni egy cigit.
2010. máj. 7. 10:44
 10/18 anonim ***** válasza:

beszéletm egy pofával,aki 12 éve nem cigizik, kérdeztem:

-Kivánja-e a cigit?

-Igen, ha mellettem rágyujtanak, ma is megkívánom, valójában ma se szoktam te, csak abbahagytam..

2010. máj. 7. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!