Milyen cigit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Egy buliban kaptam cigit és eléggé tetszett. Pattintós volt, mentol meg valami gyümölcs (lila asszem) és W-vel kezdődött a neve.
Tetszett, lehet hogy vennék egy dobozzal de nem szeretnék ezzel a kérdéssel egy trafikos szemébe nézni :"D Tudtok segíteni, hogy mi lehetett ez?
Tudtok esetleg ajánlani hasonlót kb 1000 forintos ár körül?
2017. jan. 29. 20:39
11/13 anonim válasza:
#9 Te nyilván dohányzol. Én nyilván nem. Te nyilván jónak tartod a dohányzást, vagy legalábbis nem tartod olyan vészesen rossznak. Én, aki nem dohányzom, másik nézőpontból közelítem meg a dolgokat. Nem tudom olyan ártatlan dolognak tekinteni, mint ahogy a dohányosok érzik. A gond az, hogy (véleményem szerint) nekem van igazam. Attól, hogy orvosok dohányoznak, még nem jelenti azt, hogy ártalmatlan, vagy hogy dohányozni kéne, csak mert valakinek tetszik. Ha egy doboz cigi 700 forint, és ha valaki naponta 1 dobozzal elszív, az évi erős 250 ezer forint. Tíz év alatt 2,5 millió. Ez nem olyan kis összeg, amit figyelmen kívül lehet hagyni. Ez túl sok pénz ahhoz, hogy függő legyél és hogy megbetegedj. Te nyilván nem így gondolod, mert te a dohányosok szemszögéből nézed. De én, mint nemdohányzó, másik szemszögből nézem. Biztos sokak szerint belefér 10 év alatt 2,5 milliót dohányzásra költeni, de akik reálisan gondolkodnak, azok látják, hogy ez rengeteg. És az egészségkárosító hatása pedig szintén jelentős.
12/13 sajtfa válasza:
Szárított lószart próbál nem olyan káros
13/13 anonim válasza:
Ez egy egyszerů kérdés. A kérdező nem a dohányzás káros hatásáról kérdezett. Nem költségvetési tanácsokat kért. Eldöntötte már szerintem hogy dohányozni akar. A kérdés az volt hogy milyen típusú lehet az adott cigi. Miért kell meggyőzni mindig mindenkit itt? Úgysem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!