B. Tomi-RAMBO kérdése:
E-cigit szeretnék venni mit ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
E cigit szeretnék venni
van nekem egy eleaf i just 2-nevű ecigim de sajnos elromlott
(égedt ízt ad mindig próbáltam már porasztót cserélni benne de nem sikerült, és töbször ki is takarítotam már)
(ezek a problémák akkor jelentkeztek amikor egyszer leesett nekem és megrepedt az üvege)
így mivel nem tudtam az előzővel semmit kezdeni így újat szeretnék venni.
nekem nagyon bejött a teljesítménye így a következőt is ebben a kategóriában szeretném egvásárolni
2016. aug. 17. 16:49
1/3 anonim válasza:
mivel úgyis ráfogsz szokni idővel a cigire.. szívd inkább azt.. egyszerűbb, és ha leesik, nem törik el az üveg~
2/3 anonim válasza:
T.Rambó.
Ha ennek amit eltörtél, nagyon bejött az íze, akkor vegyél ugyanolyant, és vigyázz rá jobban.
3/3 Lipton. válasza:
Ha csak tankot akarsz venni, akkor Dvarw E -t ajánlom, használhatod egyből tüdöre, és szájból tüdőre is.
Ego one CLR fejjel működik, szval könnyen felújítható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!