Milyen e-cigit ajánlanátok egy kezdő számára?
el szeretnék kezdeni e-cigizni (vagy vape-olni, ha úgy tetszik), illetve inkább letenni a hagyományosat ezen a módon.
Mi az amit tudni kell ezekről a szerkezetekről?
Nagyjából tudom hogy áll egy akkumulátorból, egy porlasztóból/kazánból, és egy patronból/tankból, amibe a liquidet kell tölteni. Azt tudom hogy a porlasztót cserléni kell újra minden 2-4 hetente, és a tartályt?
Az olyanok tetszenek, amelyekkel nagy "felhőt" lehet fújni, az ízét meg úgyis én szabom meg.
Mesélnétek még egy kicsit erről a témáról?
Továbbá kinéztem magamnak 2 példányt, mi a véleményetek róluk?
Úgy tűnik az első válaszoló lemaradt a májusi trafikba kerülésről.
Ha ilyen árban gondolkodsz akkor az AIO jó választás, de az ijust 2 pedig egy régi konstrukció, gagyi felépítéssel (gombja hamar elkezd döglődni, porlasztót nehéz felújítani ha akarnád..).
jaa, hogy úgy felújítani, értem és bocsi.
nem nagyon tudok dönteni, az egyik mellett a nagyobb aksi szól, meg ahogy olvastam ezeket az ohm-okat, minél kisebb annál jobban éget/porlaszt, annál nagyobb a pára (nem biztos hogy ez így helyes), a másik meg valamivel olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!