Ha elszívok a szobámban egy szál cigit mennyi ideig szellőztessek hogy teljesen kimennyen a szag?
A kérdést nagyjából már megválaszolták, de szerintem ne szokj rá a benti dohányzásra. Nagyon rossz tud lenni, ha belépsz valahová, és megcsap a cigiszag.
Ne értsd félre, nem kioktatni akartalak, én is dohányzom, de mindig kimegyek a házból.
előbb utóbb nem fog kimenni nem tudod elrejteni
egy magamfajta nemdohányzó érzékeny a dohányfüstre bármikor megérzem....
amúgy ne cigizz egészségtelen...
ja és tanulj meg helyesen írni...
Hello !
A cigaretta káros az egészségre,de ha mégis bagózol tudd,
hogy ruhákra a falakra lerakodik a füst 30-40%-ka.
A tökéletes megoldás érdekében javaslom sétáltass kutyát, közben annyit szívhatsz amennyit akarsz.Amúgy meg, csatlakozom az elöttem lévőhöz , " aki nem dohyányzik méterekről is megérzi a szagát a dohány füstnek ".
Az ablakos megoldás is tökéletes, de figyelj arra hogy ha az ablakban elszivod a ciogarettát utána legalább 1 órán keresztül ne menj annak a közelébe akinél nem szeretnéd hogy kiderüljön hogy dohányoztál.
További sok sikert ! napi 2 dobozzal szivok . de nekem már nem szól érte senki.
( A macska sétáltatás nekem nem jött be , maradj a kutyánál ha ezt a megoldást választod )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!