14 vagyok, hetente egy szálat szivok el. Ez mennyire káros? Nagyon tönkre tudom b*szni a szervezetemet?
Köszi a vàlaszokat:))
De ha akarném se tudnék többet cigizni, mivel a szüleim nem tudnak rola és csak pènteken délután tudok szivni a haverokkal.
14 évesen én is elkocáztam a pajtikkal 1-1 szálat. Marha menők voltunk...Most 28 évesen vergődök, mint malac a jégen, mert rohadt nehéz letennem...
Rengeteg lóvé, büdös a ruhád a szád...és hidd el, hogy egyáltalán nem menő a cigi...inkább szánalmas. Mert kishaver, ha rászoksz egy megszállott bábu leszel, akit a cigi utáni vágy rángat.
Inkább gyúrjatok a haverjaiddal!!!
Igen. Mindenki így kezdi. Én is így kezdtem '84 aug. 14-én, és azóta azért szívok "csak" napi egy csomaggal, mert moderálom magam.
Ja, és még valami: az elején mindenki azzal jön, hogy á, én nem szoktam rá, bármikor abba tudom hagyni! Mindez addig tart, amíg meg nem próbálja. Szóval, most már kipróbáltad, tudod milyen, hagyd abba. Hidd el, jobban jársz.
Ahogy fent leírták, rá lehet szokni, és ez elég veszélyes.
Azt kevesen írták, hogy nem csak a tüdőd egészségkorlátozását kockáztatod.
Plusz egy érdekesség: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!