Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14 vagyok, hetente egy szálat...

14 vagyok, hetente egy szálat szivok el. Ez mennyire káros? Nagyon tönkre tudom b*szni a szervezetemet?

Figyelt kérdés

2017. jan. 19. 19:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat:))

De ha akarném se tudnék többet cigizni, mivel a szüleim nem tudnak rola és csak pènteken délután tudok szivni a haverokkal.

2017. jan. 20. 21:52
 12/18 anonim válasza:
Ha már 14 évesen rászoksz, akkor nem tudsz majd leszokni soha! Megrövidíti az életed, tüdőrákot és agydaganatot okozhat, ha bejut a nyirokrendszerbe.
2017. jan. 22. 08:48
 13/18 anonim ***** válasza:
A növekedést is befolyásolja - ennyi talán még nem, de lásd a fenti válaszokat -, gondolom, akarsz még nőni.
2017. jan. 22. 09:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Minden szál cigaretta 35 mg C-vitamint von el a szervezetből.
2017. jan. 22. 10:09
 15/18 TomasWolf válasza:
100%

14 évesen én is elkocáztam a pajtikkal 1-1 szálat. Marha menők voltunk...Most 28 évesen vergődök, mint malac a jégen, mert rohadt nehéz letennem...

Rengeteg lóvé, büdös a ruhád a szád...és hidd el, hogy egyáltalán nem menő a cigi...inkább szánalmas. Mert kishaver, ha rászoksz egy megszállott bábu leszel, akit a cigi utáni vágy rángat.

Inkább gyúrjatok a haverjaiddal!!!

2017. jan. 24. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Szívjad csak nyugodtan, semmi bajod nem lesz. Egyébként jó dolog hogy valaki fizeti azt a bazi nagy adót, abból szépen eltartasz majd engem nyugdijas koromra.
2017. jan. 24. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mindenki így kezdi. Én is így kezdtem '84 aug. 14-én, és azóta azért szívok "csak" napi egy csomaggal, mert moderálom magam.

Ja, és még valami: az elején mindenki azzal jön, hogy á, én nem szoktam rá, bármikor abba tudom hagyni! Mindez addig tart, amíg meg nem próbálja. Szóval, most már kipróbáltad, tudod milyen, hagyd abba. Hidd el, jobban jársz.

2017. jan. 25. 20:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Ahogy fent leírták, rá lehet szokni, és ez elég veszélyes.

Azt kevesen írták, hogy nem csak a tüdőd egészségkorlátozását kockáztatod.

Plusz egy érdekesség: [link]

2017. jan. 31. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!