Kicsit hulye kerdes. Cigitol jobban porog az agyam?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es iskola idoben mindennap elszivunk baratokkal 1-2 szal cigit es nem tudom miert ha Marlboro Goldot szivok jobban porog egy napig az agyam...Tudom hogy hulyen hangzik de igy van2017. jan. 18. 18:39
1/8 anonim válasza:
Én dohánygyárba dolgozok,hidd el semmi különös nincs abba az arany marlboroba.A nikotin stimulál,élénkít,attól érzel ilyeneket.
2/8 anonim válasza:
A dohányzás hatással van a rövid távú memóriára, így például a cigaretta elszívása után lehet egy-két jó jegyet behúzni, de abból a tudásból alig marad használható információ a hosszú távú memóriában. Gondolom tisztában vagy a dohányzás káros hatásairól, ezért ezeket nem szeretném részletezni, de nagyon súlyos betegségeket okozhat, főleg ha ilyen korban már cigarettáztok, ezért erősen ajánlom, hogy minél előbb szokjatok róla le
4/8 anonim válasza:
Nem hinném, mivel oxigént von el az agytól.
Az már más kérdés, hogy ez beindít más folyamatokat amiknek köszönhetően számos dolog temelődik "válaszként"
Véleményem szerint nem a "nikotintól" függenek az emberek, ahogy a heroin esetében sem a herointól függenek, hanem a saját maguk által válaszként termelt dopamintól, és egyebektől.
5/8 anonim válasza:
#4: Már ne is haragudj, ez a "nem a herointól függ az ember, hanem az általa kiválasztott érzéstől" olyan, mintha azt mondanád, hogy nem a fejedbe kapott golyótól halsz meg, hanem az általa okozott szöveti károsodástól...
6/8 anonim válasza:
"Angliában hosszú időn keresztül kötelező volt az iskola előtti dohányzás, ugyanis azt tartották, hogy az kedvező hatással van az ifjúság koncentrációs képességeire. "
Tehát lehet igazság alapja annak, amit mondasz. Meg elvileg stressz oldó is.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszaitokat!!!Nem olyan reg ota gyujtunk ra de egyikunk se szokott meg ra...na de hala annak a ciginek 10 perc alatt megtanultam romanianak a cuccait vagyis hogy(ilyen csoport olyan csoport,siksagok,fennsikok meg minden...)ma irtamegy tokeletes felmerot belole😂😂
2017. jan. 19. 15:54
8/8 anonim válasza:
Ügyes kisfiú vagy! Örök hála a cigarettának, igazi csodaszer. Most keress egy dílert akitől tudsz speed-et venni, és akkor matekból is kitűnő lehetsz. Erdős Pali bácsi is az amfetaminokra esküdött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!