Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kicsit hulye kerdes. Cigitol...

Kicsit hulye kerdes. Cigitol jobban porog az agyam?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok es iskola idoben mindennap elszivunk baratokkal 1-2 szal cigit es nem tudom miert ha Marlboro Goldot szivok jobban porog egy napig az agyam...Tudom hogy hulyen hangzik de igy van
2017. jan. 18. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én dohánygyárba dolgozok,hidd el semmi különös nincs abba az arany marlboroba.A nikotin stimulál,élénkít,attól érzel ilyeneket.
2017. jan. 18. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A dohányzás hatással van a rövid távú memóriára, így például a cigaretta elszívása után lehet egy-két jó jegyet behúzni, de abból a tudásból alig marad használható információ a hosszú távú memóriában. Gondolom tisztában vagy a dohányzás káros hatásairól, ezért ezeket nem szeretném részletezni, de nagyon súlyos betegségeket okozhat, főleg ha ilyen korban már cigarettáztok, ezért erősen ajánlom, hogy minél előbb szokjatok róla le
2017. jan. 18. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon sajnos árt.
2017. jan. 18. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Nem hinném, mivel oxigént von el az agytól.

Az már más kérdés, hogy ez beindít más folyamatokat amiknek köszönhetően számos dolog temelődik "válaszként"

Véleményem szerint nem a "nikotintól" függenek az emberek, ahogy a heroin esetében sem a herointól függenek, hanem a saját maguk által válaszként termelt dopamintól, és egyebektől.

2017. jan. 18. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4: Már ne is haragudj, ez a "nem a herointól függ az ember, hanem az általa kiválasztott érzéstől" olyan, mintha azt mondanád, hogy nem a fejedbe kapott golyótól halsz meg, hanem az általa okozott szöveti károsodástól...
2017. jan. 19. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Angliában hosszú időn keresztül kötelező volt az iskola előtti dohányzás, ugyanis azt tartották, hogy az kedvező hatással van az ifjúság koncentrációs képességeire. "

Tehát lehet igazság alapja annak, amit mondasz. Meg elvileg stressz oldó is.

2017. jan. 19. 14:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszaitokat!!!Nem olyan reg ota gyujtunk ra de egyikunk se szokott meg ra...na de hala annak a ciginek 10 perc alatt megtanultam romanianak a cuccait vagyis hogy(ilyen csoport olyan csoport,siksagok,fennsikok meg minden...)ma irtamegy tokeletes felmerot belole😂😂
2017. jan. 19. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ügyes kisfiú vagy! Örök hála a cigarettának, igazi csodaszer. Most keress egy dílert akitől tudsz speed-et venni, és akkor matekból is kitűnő lehetsz. Erdős Pali bácsi is az amfetaminokra esküdött.
2017. jan. 19. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!