Melyik az egészségesebb: a csavart dohány vagy a vásárolt?
Figyelt kérdés
Tehát az egyszerű dohányt a vékonyba papírba csomagolom.2008. okt. 8. 18:24
1/10 anonim válasza:
Egészségesebb dohány, aranyos :P
A gyári dohányon jobban szűr a szűrő, ami ugyan annyit tesz mint a szarnak egy pofon, de egy hangyányival szerintem kevésbé halálos.
2/10 anonim válasza:
A legegészségesebb, az el nem szívott dohány!
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces az utolsó válaszadó.
2008. okt. 8. 19:55
4/10 anonim válasza:
A boltin van szűrő, ahogy az első válaszoló mondta. Amúgy ha már mindenképp cigizni akarsz, nem mindegy? Mindenképp káros annyira, hogy 20-30 év után tüdőrákot kaphatsz. Legfeljebb a csavarttal egy évvel hamarabb kapod meg.
5/10 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm úgy lett tüdőrákos,hogy életében 10 cigit szívott el.Ne offolj.
Egyébként meg nem rendszeresen dohányzom,csak akkor,mikor megkívánom,egy alkalmkor egyet,és hetente 1-2x csinálom.
2008. okt. 9. 18:28
6/10 anonim válasza:
most még csak 1-2x jövőre 10-20x és igy tovább....
7/10 A kérdező kommentje:
Te csak ne okoskodj. Pl.ebben az évben nem is gyújtottam még rá,mert nem kívántam
2009. febr. 6. 22:53
8/10 anonim válasza:
majd megkivanod...és akkor nincs vissza út! amugy meg nem okoskodok:@
9/10 anonim válasza:
Csavarjad, vagy vásárold, és pontozd le az összes neked nem tetsző válaszadót! Lesz még nagyobb örömöd is az életben :)
10/10 A kérdező kommentje:
Ne offolj.
2009. febr. 9. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!