Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vízipipa kiegészítők?

Vízipipa kiegészítők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb egy éve vettem egy TopMark 47 centis vízipipát, és elhatároztam hogy megválok a 'gyári' kiegészítőitől, mint például a szívócső és kerámia. Elsősorban az lenne a kérdésem hogy milyen kerámiákat ajánlanátok a fentebb említett pipához? Phunnel vagy vortex? Melyiket miért? illetve az is érdekelne, hogy mekkora csövet lenne érdemes venni egy ekkora pipához. Egy 150 centis nem lenne túl nagy? Nem borulna fel?

Emellett az is érdekelne, hogy a gyári 7mm átmérőjű fémgolyó helyére tehetek egy 6mm átmérőjű műagyaggolyót? Mit befolyásolna az a -1mm?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2017. jan. 10. 23:15
 1/1 anonim válasza:

vegyél hasan pasha dohánytartót, meg szilikon csövet, a vizipipawebáruház.hu ról. Nagyon megéri megvenni, a legjobb íz/füst mennyiség érdekében :) Én nem kell alufóliával bénazni a hasan pashanál. Én már vásároltam ott, teljesen elégedett vagyok vele.

A golyóhoz nem értek.

2017. jan. 29. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!