Most komolyan! Az vízipipa mennyire káros? Igaz, hogy károsabb, mint a cigi?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki nagyon okos elkezdené nekem, hogy nézzek utána, már megnéztem néhány ilyen kérdést, és alatta csak a veszekedés ment, hogy melyik a károsabb....Légyszíves hozzáértők válaszoljanak!2016. dec. 22. 18:44
2/7 A kérdező kommentje:
De nem mindegy, hogy meddig és hogyan!
2016. dec. 22. 18:55
3/7 anonim válasza:
Attol fugg mennyire rendszeresen hasznalod oket. Szivhatsz a tudodbe barmilyen "cuccot" egyikse egeszseges. Nem vizipipaztam soha az eletbe, de azt tudom, hogy egy vizipipa "slukk" tol annyi fust megy a tudodbe mintha 100 cigit elszivnal.. es ez csak egy slukk. Nincs benne katrany meg egyebb szenny, ami a papirba van.. de van benne meg annyi karos es szintetikus szar, ami nem tesz jot a tudodnek.. Ha fustolesrol van szo, akkor az SOHA NEM EGESZSEGES! A legkevesbe egeszsegtelen az a szivar lenne (normalis minosegu szivar) es az hogy egy hagyomasnyos pipaba dohanyt raksz es ugy szivod el.. persze, ha sokat szivod ezeket is vagy ne adj isten tudozod oket (ami nagyon nem ajanlott kiveve ha vas tudod van) akkor semmivelnem karosabbak, mint a cigi vagy a vizipipa.
4/7 anonim válasza:
Nem ajanlom a fustolges SEMMILYEN formajat, mert ra lehet szokni. A kiprobalassal semmi gond nincs, csak altalaban egy fuggoseg, mindig ott kezdodik, hogy "csak kiprobalom".
5/7 anonim válasza:
Ehh, azért az "pöppet" túlzás, hogy egy slukk vízipipától annyi füst megy a tüdődbe mint 100 cigitől.
Káros, igen, vitatkoznak, hogy melyik a károsabb, dohány vagy v.pipa, de nagyjából holtverseny van. Hiába tesz meg hosszabb utat a cucc amit szívsz a pipából, az anyagok amik benne vannak károsak. Az én torkom speciel nem bírja egyáltalán a vízipipát, egy kisebb szívástól is kapar mint az állat, kicsit még jobban is mint egy piros marlboro. Ugyanúgy lehet tüdőrákod mindkettőtől, bár ahhoz nagyon sokat kell szívni.
6/7 A kérdező kommentje:
Jesszus. Nem tudtam:pp
2016. dec. 23. 13:46
7/7 anonim válasza:
Embereek! Ugye tudjatok hogy gőz:) menjetek PODI oldalara! Es olvassatok(nezzetek) utana egy kicsiket,ezek 75%a baromsag amiket leirtatok:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!