Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás előnyei?

Dohányzás előnyei?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

hát a karcsú pénztárca és a fájdalmas lassú halál.:)

de most komolyan ha füstöt lélegzel be,ami ellen az egész tested és agyad tiltakozik mi az előnye szted???

2011. márc. 21. 15:43
 12/15 LaserFocus válasza:
25%

Aki komolyan végig gondolja, eleve nem létezik olyan, hogy

valami abszolúte rossz, vagy jó. Ahogy mondják, ha nem lenne rossz, nem lehetne értelmezni a jót se. És az, hogy valamit a hasznossága, előnye alapján ítéljünk meg, az csak egyetlen szempont. A haszonelvűség egy dolog...

Viszont a fanatikus dohányzás elleness magatartás, már kóros, és károsabb, mint maga a cigarettafüst. A terroristák után a nyugati civilizációban, most már lassan a második helyen állnak a dohányzók. Mindez csak azt mutatja, milyen jól lehet a tömegeket a médián keresztül az 30-50 évvel ezelőtt rászoktatni, most pedig leszoktatni. Ez valóban előnye a dohányzó tömegeknek, hogy ezáltal jól tesztelhetőek milyen mértékben lehet manipulálni egy gyakori emberi szokást, és milyen mértékben. Jelképe korunk hitvallásának.

2011. ápr. 4. 20:36
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
ÚÚúúúristen LaserFocus, de nagy fa szságot írtál? Kórosabb a dohányzás ellenzése mint a dohányzás??? Hát Te hülye vagy b azdmeg!:)
2011. máj. 11. 20:04
 14/15 anonim válasza:
88%
Csak azt a személyt nyugtatja aki már rászokott. Mellesleg a dohányzásnak nincsenek előnyei.
2011. okt. 26. 17:44
 15/15 anonim válasza:
65%
Kedves 06.12. tök hülyességet beszélsz! A dohányzás drogfüggőség és nem megnyugtat, hanem a nikotin elvonási tüneteit ideiglenesen tompítja. Szerinted a nemdohányzók idegesek? A dohányzásnak nincsenek előnyei!! 19 évig voltam erős dohányos és amióta leszoktam nyugodtabb vagyok mint nikotinfüggő éveimben bármikor is voltam.
2013. aug. 17. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!