Dohányzás előnyei?
Erre nincsen válasz. Ki mit fog fel előnyként.
Nincsen jó benne.
Az első évben nagyobb lesz a tüdőd terhelhetősége, de utána egyre csak romlani kezd. Amit kapsz vele, az csak időszerű, múlandó, ráadásul a testedet nagyon megviseli.
Amúgy dohányzom, én is csak a sablonos válasszal tudok jönni, kicsit kiszakít a világból, addig nem kell a gondjaiddal foglalkozni.
De mint mondtam, ez időszerű.
ma 20:32
De ezek már csak akkor tűnnek így, ha már dohányzol egy ideje nem?
Pl. én soha nem dohányoztam, így nem érezném egy szál cigi elszívása után, hogy lazítok, vagy jobba világ 3 percre, stb.
Ha jól rémlik, a tüdősarcoidosis egyike azon kevés megbetegedésnek, mely a nem dohányosokat nagyobb arányban sújtja.
De ez az "előny" el is veszik a laphámcarcinoma, kissejtes tüdőrák, chr. bronchitis, emphysema és még több ezer nemcsak a tüdőt érintő súlyos betegség miatt...
10 perc szünet, jó nézni, ahogy száll a füst, jó, ahogy egy társaságban feszülten hallgathatok valakit, miközben dohányzunk, jó ráébredni, hogy valaki, aki szimpatikus nekünk dohányzik, jó együtt füstölögni, akár szavak nélkül is, jó kérni egy dohányzótól tüzet, mikor nincs, és már kialakul egy kapcsolat.
...
semmi előnye van a dohánnyal?
dohány=magadat szívod el.
szerintem csak kamu válasz az hogy ideges vagyok és hú gyorsan dohány.
mással nem lehet megnyugodni ?
zene,
szerintem a cigitől csak azért nyugszik meg mindenki mert az a kedvenc dolga vagy nem bírja ki vagy ilyesmi ...
komolyan ekkora birka népet -.-
17:16 nehéz úgy okosat mondani valamiről hogy nincs benne tapasztalatod. igenis megnyugtat, ellazít.
az előnyöket összefoglalták már előttem.
egy exdohányos^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!