Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Meechy Darko kérdése:

Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok kb 1,5-ig "cigiztem" , vasárnap óta nem gyujtottam rá mi előtt teljesen elhagytam igyekeztem egyre kevesebbet szivni max fél dobozzal szivtam el de az utobbi pár honapban napi 3 szál volt az adag hétvégen kicsit több na szóval eddig egész jól bírtam főleg evés után hiányzik nagyon, de most itt a hétvége kb az összes barátom cigizik és nagyon nehéz ki bírni, semmikép nem akarok rágyujtani, de kéne valami amit tudnék csinálni helyette valami pót cselekvés vagy mindegy mi csak terelje el a figyelmem a cigiről
2017. jan. 6. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem gondolsz rá.
2017. jan. 6. 18:48
 2/3 longlife ***** válasza:
mond ki olyan hangosan,hogy NEM amikor cigivel kínálnak,hogy megdöbbentést váltsál ki a többiekből.Akkor a te tudatodat is irányítod. Amíg nem így cselekszel addig minden más pótcselekvés, csak köztes megálló. Minél több megállót raksz bele annál tovább fog tartani az út a megérkezésig.A sikert várjuk.Írj..
2017. jan. 7. 08:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta se gyujtottam rá még midnig sokszor rossz, de egész jól bírom már nem kívánom annyira. :D
2017. jan. 23. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!