Aki cigizik, annak mégis mi a frász jó benne? Miért jó cigizni?
Tele a Facebook azzal, hogy a NAV mostantól beleszólhat a cigi árába, azt ott vergődnek a dühödt dohányosok... Basszus nem tudom őket sajnálni. Minek dohányoznak.....??!!!! Ez nem olyan, mint az autó esetében az üzemanyag. Az autó egy nagyon fontos dolog, kényelmi, biztonsági meg minden más szempontból is.
De a cigarettában mégis mi jó van???
Mindenki megbocsásson, de nekem a cigarettázásról paneles lakótelepek jutnak eszembe, meg gyári, illetve bolti melósok, mikor kijárnak cigizni, azt visszamennek melózni. Tesco, meg stb.
Sírnak az emberek, hogy nincs pénzük, de a cigi ilyen 1000 forint körül van, arra mégis mindnek telik. Én soha nem cigarettáztam, sohasem érdekelt és nem is vagyok rá kíváncsi. Egészségtelen, romboló szar. Szerintem bőven van elég baj, nem kell még ilyesmivel pluszban gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!