Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki cigizik, annak mégis mi a...

Aki cigizik, annak mégis mi a frász jó benne? Miért jó cigizni?

Figyelt kérdés

Tele a Facebook azzal, hogy a NAV mostantól beleszólhat a cigi árába, azt ott vergődnek a dühödt dohányosok... Basszus nem tudom őket sajnálni. Minek dohányoznak.....??!!!! Ez nem olyan, mint az autó esetében az üzemanyag. Az autó egy nagyon fontos dolog, kényelmi, biztonsági meg minden más szempontból is.

De a cigarettában mégis mi jó van???

Mindenki megbocsásson, de nekem a cigarettázásról paneles lakótelepek jutnak eszembe, meg gyári, illetve bolti melósok, mikor kijárnak cigizni, azt visszamennek melózni. Tesco, meg stb.

Sírnak az emberek, hogy nincs pénzük, de a cigi ilyen 1000 forint körül van, arra mégis mindnek telik. Én soha nem cigarettáztam, sohasem érdekelt és nem is vagyok rá kíváncsi. Egészségtelen, romboló szar. Szerintem bőven van elég baj, nem kell még ilyesmivel pluszban gyártani.

2017. jan. 2. 10:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%
Én igazat adok neked, a gyenge ember dohányzik csak... Kilátástalanok pótcselekvése.
2017. jan. 6. 16:55
 12/21 anonim válasza:
34%
És még őt baszogassátok b4zdmeg...Hihetetlenek vagytok...Ez az oldal azért van hogy kérdéseket tegyenek fel.Ha szerinted ez a kérdés felesleges akkor menny tovább, kapcsold ki a gépet/telefont és szívj el egy retkes cigit, hogy rohadjon el tőle a tüdőd, és legyen olyan szagod, hogy melleted ne lehessen megálni.A válasz a kérdésre egyszerű:NEM JÓ.Egyszer elkezdték menőzésből, és a nikotin miatt nem tudják, nincs kitartásuk, vagy nem is akarnak leszokni..
2017. jan. 19. 20:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam rá, hogy szépen türelmesen és érthetően elmagyarázom neked a dohányzás pszichológiáját, de rájöttem, hogy teljesen felesleges...

Aki békébe van önmagával, békébe van a világgal is.

2017. jan. 20. 00:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Igenis van hozzá közöm és semmi szükség elmesélni a dohányzás "pszichológiáját". Erre nincs mentség, hogy valaki tönkreteszi magát.

Másrészt meg nagyon utálom, mert ez is felelős a szmogért. Ez is nagyban hozzátesz, hogy rossz a levegő a városokban. Meg sétálok bárhol, rengeteg alkalommal vagyok passzív dohányos és haladok afelé, hogy rákot kapjak, mert a sok ...... nem bír magával és intolerancia van másokkal szemben.

2017. jan. 20. 09:30
 15/21 anonim ***** válasza:
93%
Ne vegyél levegőt, meg van oldva...
2017. jan. 20. 10:30
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező! Áruld már el, hogy hány éves vagy?

Mert szerintem nem lehetsz több 15-nél. Aki akkora butaságokat ír....

Mondd csak, szoktál te autóval utazni? Ha igen, akkor légyszi úgy 10 percre vezesd már be a kipufogógázt a légtérbe, hátha nem szállsz ki élve.

De ha valamilyen csoda folytán mégis kiszállnál, akkor ülj át az én autómba, és 10 percig szívd az én cigifüstömet...Fogadjunk, hogy élve fogsz kiszállni...legföljebb köhögsz egy kicsit.

Na? Dereng már valami? Érted már a különbséget?... Na ennyi!

2017. jan. 23. 23:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem lehetek több 15-nél, szoktam-e autóval járni.
2017. jan. 24. 00:36
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Ez kb. olyan kérdés, mint hogy mire jó a terrorizmus?

Terrorista tamadás miatt kb. 100-150-en haltak meg évente az EU területén, míg passzív dohányzásban kb. 70 000 - 80 000 ezren.

Tehát a dohányzás olyan mint a terrorizmus:

megölöd vele az embertársaidat és jó eséllyel magadat is.

Csak sokkal hatékonyabb annál. :-)

2017. febr. 17. 20:32
 19/21 anonim ***** válasza:
33%

Jaja. Ha lelősz másokat, vagy megmérgezed őket, akkor gyilkos vagy, és börtönbe zárnak. Ráadásul a társadalom is elítéli ezt.

Ha viszont passzív dohányzással ölöd meg az embertársaidat, az teljesen legális, és te csak a zsarnyok elnyomó rendszer áldozata vagy, aki a traffikmutyi és a gonosz nemdohányzók védelméről szóló törvény áldozata vagy. Ráadásul nemdohányzók védelméről szóló törvény ide vagy oda, nem jelenthet senki fel, ha lépcsőházakban, ahol gyerekek közlekednek dohányzol. Szóval, ha cigizel akár még gyerekeket is ölhetsz legálisan.

2017. febr. 17. 20:50
 20/21 anonim ***** válasza:
51%

Megnyugtat, boldogsághormont termel a dohányzás vagyis boldog leszek utána miután elszívtam egy cigit. Nem olyan káros mint amennyire sokan mondják.

Egy kellemes kikapcsolódás igazából.

Én napi 3 dobozzal szívok már lassan 3 éve minden nap. 17/L

2022. márc. 2. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!