Mennyi a normális napi adag a tubákból?
haverok mutatták meg 1x-2x a tubákot , csak annyit mondtak h az orrba kell felszívni. nem tudtam hogy mi ez azért ránéztem neten és nagy meglepődésre látom hogy valami dohány szerűség..
eddig sosem cigiztem , csak pipázok (mértékkel) és kiváncsi lennék hogy a tubák mennyire káros a kettőhöz képest,és még arra hogy mennyi az elfogadható napi bevitel ebből
előrre is köszi 15/f
Normális adagja nulla.
Nem olyan káros, mint a dohányzás, de az orrnyálkahártyádat teljesen tönkreteheti, és az így később nem lesz képes ellátni a védő funkcióját, aztán csodálkozol majd, miért kapsz folyton légúti betegségeket.
Nem is tudtam, hogy ilyesmivel foglalkoznak még emberek 2010-ben, én A Pál utcai fiúkban olvastam róla. :-)
nekem új dolog pedig (:
szerinted 2010-ben mivel kéne foglalkoznia az embernek?
NYugi nem olyan káros, mert 30napont megújul a nyálkahártyád(:
Meg gondolom kifújod pár perc mulva az orrod.:D
A napi bevitelre én is kiváncsi lennék.:D
Ezt neked kell érezni:) Mi is nyomtuk ezerrel. Nekem a legnagyobb úgy 3,5-4 gramm volt, amit egyszerre felszívtam. Felét ide, másik felét oda:) Na az nem a normális adag az tuti. De jah olyan borsó szemnyit kb. De majd kitapasztalod:)
Jah és a "legegészségesebb" dohányzási mód.
A tubákot álltalában felkeléskor szívták az emberek esetleg ebéd után. Esetleg lehet hogy előrébb tartanánk 2010ben???
Nem mindenki a hagyományörzéről papol?? tessék itt egy kihalni készülő hagyomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!