Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aftára cigaretta?

Aftára cigaretta?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol hogy aftára nem lehet dohányozni. Igaz ez? Az a helyzet hogy bulikba szoktam, és most ugye szilveszter. És kijött az elmúlt 2-3napban két seb féle a számban. Nem fáj rettentően, csak ha hozzáérek de akkor se nagyon. Én aftára gyanakszom. Ha ez olyan kedd/szerdáig elmúlik akkor szombaton már lehet? És mivel gyógyíthatnám?
2016. dec. 24. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt már hasonló, én dohányoztam (bár túl sokat nem szívok egy nap). Az biztos, hogy a gyógyulást lassítja a dohányzás és az alkohol.

Egy jobbféle szájvíz sokat segíthet. Pont tegnap láttam a Rossmann-ban egy olyat, ami elvileg pont ilyenekre van. Cserszömörcés szájvíz volt ráírva. Bár szerintem bármelyik jobb minőségű megteszi.

Én tegnap pont kék Meridolt vettem, mert van valami gyulladás a számban. Egyszer használtam eddig, de érezhető, hogy javult.

Google-ben ha rákeresel az afta kezelésére, rengeteg praktika van. Még nem próbáltam őket szóval nem tudok közülük ajánlani egyet sem.

2016. dec. 24. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tesz jot neki, az egeszseges nyalkahartyat is roncsolja a cigaretta.

Nekem eleg gyakran jon ki afta, de en ugyanugy cigizek, valoszinuleg ez az oka annak, hogy lassabban is gyogyul, de ez a sajat hulyesegem.Te ne cigizz, ugy hamarabb el is mulik!

2016. dec. 24. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az orvos Glycosept oldatot ajanlott ra,ami elegge csipi.

Az elozo orvosom irt fel ra ecsetelot, az nagyon jo volt, 2nap alatt el is mulasztotta, a mostani orvos nem volt hajlando semmit felirni, pedig nekem a venynelkuli kremek, ecsetelok eddig nem hasznaltak.

2016. dec. 24. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Anaftin.
2016. dec. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!