Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hány szál cigit szivok el egy...

Hány szál cigit szivok el egy nap?

Figyelt kérdés

Mióta cigizel?

Mennyire vagy függő?

Korod, nemed?

Én napi 25 szalat, 7 éve cigizem, és nagyon függő vagyok, jó ha 2 órát kibirok cigi nélkül...

20f

2016. dec. 22. 11:05
1 2
 11/14 _Jessy_ ***** válasza:

úgy 2-3 szál/nap, egy éve

Akkor már függő vagy. Mindenki így kezdi, aztán a 2-3 15-20 szálra emelkedik és akkor már nem csak függő vagy, hanem erős dohányos. Hagyd abba, amíg még nem túlzottan nehéz.

2016. dec. 28. 12:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egész nyáron nem volt nálam egy szál cigaretta sem, tehát... Azt tudom, hogy mindenki így kezdi, sok ismerősömből lett erős dohányos így.

De a kérdés arra vonatkozott, mennyire vagyok függő. Ameddig nem hiányolja a szervezetem, nem érzek vágyat a dohányzásra, addig ez számomra még nem a függőség szintje.

Az, hogy mi lesz majd később, ne haragudj, de az én dolgom, de azért köszönöm szépen. :)

2016. dec. 28. 14:11
 13/14 _Jessy_ ***** válasza:

Bocsi, csak gondoltam szólok. Ne járj úgy, mint én, mert 15 év után qrva nehéz letenni, bárki bármit mond. És hogy miért kell letenni? Inkább miért ne?

1. Nem jó az, ha a tüdőm az orromon folyik ki a köhögéstől, mert fel kell mennem másodikra

2. Nem jó erre költeni havi 30-40 ezret.

2016. dec. 28. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Semennyit, soha nem cigiztem és nem is tervezem.

19/l

2017. jan. 8. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!