Az E-cigi káros egészség-re?
Jó lenne,hogy aki nem tudja miről beszél az nem terjesztené a hülyeségeit mert csak magát járattja le.
1.90%-al minimum egészségesebb mint a sima cigi,sőt inkább 95-re teszik vagy több,rendeltetés szerű használat mellett.
2.Semmilyen káros anyag nem található meg benne,az egészségi határértékek felett.
3.A legsikeresebb leszoktató eszköz,Angliában Orvos vényre is felírhattja,illetve aki magas vérnyomásban szenved vagy amputáció,egyéb dolog miatt nem dohányozhat nekik is ezt ajánlják.
4.Sokkal de sokkal olcsóbb mint a hagyományos cigi.
5.Egyre jobban terjed a világban,egyre több ember használja,így a dohányvállaltoknak hatalmas kiesés.
Csak Magyarországon Több milliárd forintos ADÓ kiesés cigi miatt akik elektromosat használnak,de 2017-től jövedéki termék lesz és persze dohányboltban lehet majd venni,kicsit érdekes.....
6.Az összetevői Propilén-glikol(PG),Növényi Glicerin(VG),Aroma
Mindegyik megtalálható a hétköznapi élelmiszerkben,tisztálkodási szerekben,krémekben szóval szinte minden szarban amit használunk.
7.Nagyjából 7-8éve van ez a dolog,a felhasználók semmi negatívumot nem fedeztek fel eddig,nem volt neki kimutatható káros hatása,illetve senkinek nem volt negatív véleménye róla egészségügyileg.
Kérdezz csak meg egy dohányost aki 6-8éve szívja mert függő,biztos lehettsz benne hogy vannak neki gondjai mint a reggeli köhögés,krákogás,válladék,na ez E-ciginél nincsen.
8.Szóval eddig semmilyen negatívan kimutatható tudományos,illetve felhasználók észrevételein alapuló egészségügyi kockázat nem merült fel,egyedül az állam ami szídja,mocskolja mindenhol semmi kutatás,teljes ismeretlenséggel a háta mögött.
9.A végső érv pedig az enyém mint tapasztalat:
3évíg szívtam sima cigit végén már napi 1dobozzal,
reggel köhögtem este is mint az állat,krákogtam egész nap,soprtolásnál már kezdtem fulladni,zihálni,fáradt voltam egész nap,illetve nagyon gyakori volt azesti fejfájás.
Érdekes mód ezek elmúltak,nem köhögök,nem fulladok ki ha felkell sétálnom a 10.emeletre,nem fáj a fejem esténként,nem krákogok egész nap mint valami hülye,illetve a vérnyomásom is sokkal jobb lett utána.
Ezek után el lehet dönteni melyik is a károsabb,nyílván ez sem egészséges,de jóval jobb alternatíva mint a simát szívni.!!
Persze, és ezt fogják betiltani, ami rengeteg embert megszabadított a dohányzástól, csak ezt nem akarják belátni.
Az egész arra megy ki, hogy az emberek visszatérjenek a dohányzáshoz, mért ugye abban van nekik a pénzecske. ;)
"7.Nagyjából 7-8éve van ez a dolog,a felhasználók semmi negatívumot nem fedeztek fel eddig,nem volt neki kimutatható káros hatása,illetve senkinek nem volt negatív véleménye róla egészségügyileg. "
ez nem igaz egy asztmás, mint pl én, befulladunk tőle...
Ezek mind külső tényezők, asztmásnak nem kell sem anológot, sem pedig elektromosat használnia.
A nikotinmérgezéses ismerősöd meg csak simán idióta volt. :D
A netes meg tévés baromságok csak lejáratják az e-cigit
Ha nikotinmenteset szívsz,akkor biztos nem károsabb,mintha végigmennél Bp legforgalmasabb utcáján
Ez az egész arra megy ki,hogy szívják a sima cigit,hogy legyen pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!