Fiatalon rászoktam a cigire. Mit tegyek? (többi lent)
14 évesen szoktam rá a cigire most is annyi vagyok (8 hónapja) A suli miatt kezdtem el majd a társaság tartott benne.Eleinte csak 1-2szál aztán nyáron napi 10-15 nagyon szégyenlem de az életem részévé vált. Próbáltam már többször leszokni de nem ment. E cigivel vagy simán csak fogadalommal.De egyszerűen annyira jó suli után haverokkal lemenni cigizni. Sose tudok nemet mondani. Suli időbe heti 1 dobozzal szívok.Minden káros dologgal tisztában vagyok. Szidásoktól kíméljetek. Szüleim nem tudják.Nem is dohányoznak.
-Az érdekelne hogy aki hasonló cipőbe jár tud e nekem segíteni, módszert ajánlani.
Erős gimibe járok két tanulás között jól esik 1 szál.Szóval módszerek tanácsok előre is köszi:D
Sportolok aktívan sokszor érzem is. Nem menőségből nem hiszem h sok lány szeretné. De egy kiidegelt fizika-matek-kémia után maga a megváltás
Várom még a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!