Emil40 kérdése:
Herbál vélemény? Szerintetek rászoktam?
Figyelt kérdés
Egy ideje néha-néha szívok herbált. Nincs túl sok kedvem szar minden ezért. Egyszer történt, hogy annyira betéptem, hogy minden tünet ami csak lehet nálam jelentkezett. Először szédültem jól be voltam tépve. Utána mentem a folyosón és olyan érzésem volt mintha nem én mennék hanem a falak jönnének felém. Hozzáteszem eddig ku.va jó érzés volt, viszont utána rettenetesen neki állt dobogni a szívem. Szó szerint olyan volt mintha kiakarna ugrani a helyéről és még hányingerem is volt. Ezt követően leültem. Onnan szinte már fel sem tudtam kelni pedig felakartam mert inni akartam mert ki is száradtam. A telefont nem tudtam fogni mert remegtem mint állat. Végig arra gondoltam, hogy nem lesz semmi gond talán ezért nem is lett baj. Persze végig a szemeim is vörösek voltak. Ekkor megfogadtam, hogy többet nem szívok ilyet, de ezek ellenére mégis szívtam. Szerintetek lehet azért mert rászoktam? :(2016. nov. 26. 17:44
1/2 anonim válasza:
Mi a francért kell egyáltalán kipróbálni a herbált?? Vegyél normális füvet vagy hagyd a fenébe... tönkreteszed a szervezeted azzal a mocsokkal,nem beszélve arról hogy ciki is herbálozni... biztosan le leszek pontozva,de nem érdekel.. tudod milyen kémiai anyagok vannak ezekben a szarokban?? Ha tudnád hozzá se nyúlnál... Egyet ajánlok,soha de soha többet ne nyúlj hozzá.. Innentől a te döntésed.. Ha nem bírod megállni kérj segítséget,még most,amíg nem késő.. És most viccen kívül mondom,nem egy leépült bios arccal találkoztam sajnos munkámból kifolyólag.. Legalább annyi eszed volt h elgondolkoztál rajta.. De hidd el nem akarsz te olyan lenni
2/2 anonim válasza:
Jó gáz vagy. :D
A herbált a csövesek szívják, igénytelen tudatlan hülyegyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!