Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretnék e-cigire beruházni....

Heroport kérdése:

Szeretnék e-cigire beruházni. Aránylag olcsón, de nem olyat ami 3-4 hét után megadja magát. Többi lent?

Figyelt kérdés
November közepén kipróbáltam a dohányzást, meg is tetszett(sajnos). Barátomnak van e-cigije, azt is kipróbáltam és jobban bejön a füstje miatt mint a rendes cigaretta. És gondoltam beruházok egy ilyet, de nem tudom hogy Miskolc környékén hol lehet egyáltalán kapni meg milyen részei vannak. Mennyibe kerül hosszútávon fentartani egy ilyen készüléket. Stb.. Aki leírná nekem nagyon hálás lennék. 10 000 ft fölé nem nagyon szeretnék menni. De ha nagyon rossz minőségűek vannak 10k alatt akkor rászánom akár fölé is. 14F

2016. nov. 28. 02:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia,

Miskolcon a Széchenyi utca 94. vagy 92. szám alatt a Centrumtól a Színház felé vezető részen a kereskedelmi és iparkamara épületén lévő ingatlanhirdetések utáni kb. 2. épület. Itt vannak jó ecigik és liquidek is, az átlaghoz képest (gagyi 3-5ezer ft-os) jóval nagyobb a választék mind tank, mind akku, mind eliquidek közül. Érdemes benézni.

2016. nov. 28. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!