Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melkas röntgenen kimutatható...

Melkas röntgenen kimutatható a cigaretta és a füves cigi?

Figyelt kérdés

2016. nov. 11. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyszer mellkas átvilágításon voltam a tüdőgondozóban. Azaz, ilyenkor nem készül felvétel, a doki élőben tanulmányozza a mellkas látható tüneteit. Ennek a dokinak megvolt az a szokása, hogy a feltett kérdést megválaszolta, mielőtt a delikvens felelhetett volna. Így: - Dohányzik? Hát persze, hiszen látom! Nagyot néztem, mert akkor már 16 éve nem szívtam cigit... Szóval látszik. Persze az nem, hogy Kossuth volt - e vagy Munkás, vagy valami márkás cigi. Csak a rombolás nyoma látszik a tüdőben. Úgy, hogyha elszívtál egy füves cigit, attól nem kell fosni. Nur nicht beszaren! - Mondta egykori némettanárom.
2016. nov. 18. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Még ha füvet is szívtál, ezt a dokinak elmondhatod. Nekik az a dolguk, hogy segíthessenek rajtad. Nem fognak felnyomni, nem fogják elmondani a családodnak.
2016. nov. 18. 23:28
 13/13 Csanad Csapo válasza:
100%
Egy mellkas röntgen csak a dohányzás által okozott lerakodást lehet esetlegesen kimutatni, de azt hogy most Cigit, Füvet, Szivart esetleg krétaport szívtál nem lehet megállapítani. Mellesleg a füvet vagy ugy mondanam THC-t vérből (2-3 nap), Vizeletből (1-3hét), Hajhagymából(akár több hónap) vagy gerincvelő folyadékból(nagyon sok idő után is) lehet csak kimutatni. Amugy meg ha jó pár éve kell dohányoznod hogy észrevehető legyen és ez nem napi 2-3 száll cigit jelent.
2016. nov. 23. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!