Melkas röntgenen kimutatható a cigaretta és a füves cigi?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 17:27
1/13 anonim válasza:
Ja, külön meg tudja állapítani a doki, hogy füves cigit szívtál és erről anyukádat is tájékoztatnia kell...
2/13 anonim válasza:
Ki. Szerintem kezdj félni, nekem is így mutatták ki, majd értesítették a szüleimet, a gyámhatóságot, majd a rendőrséget, a nemzetközi űrállomást, és még Sorost is. Aztán a TEKet, FSZB-t, és a MOSZAD-ot.
3/13 anonim válasza:
Hát, ha olyan lángész vagy, hogy letüdőzted a spanglit :)
4/13 A kérdező kommentje:
Jolvan na szarkazmusbol nem kerek:)
2016. nov. 12. 19:18
5/13 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy elmentem dokihoz aki tovabbkuldott melkasrontgenre...engem meg olyanokkal riogatnak, hogy a fuves cigitol is lehetnek a tuneek...van felni valom, vagy nincs?
2016. nov. 12. 19:24
7/13 anonim válasza:
A cigarettát kimutatja. Még azt is, hogy mi volt a dobozára írva, meg hogy melyik dohányboltban vetted.
A füvescigi esetében sajnos a díler nevének csak a kezdőbetűit mutatja meg.
8/13 anonim válasza:
A mellkasröntgen kimutatja, ha évek óta cigizel. Foltos lesz a felvétel. A foltok a lerakódást mutatják. Külön külön nem megállapítható, mitől van a lerakódás. De az orvos sejtheti nem az utcai szmogtól. Rádnéz, ha pirossak a szemeid, már azt is tudni fogja, nem huzatot kaptál. És ha röhögni fogsz a stetoszkópon, már szinte 100% ban tudni fogja mit szívtál. De a hajszálakból hónapokkal az utolsó füvezés után is kimutatható a THC.
9/13 A Tengerész válasza:
Nem, viszont mint a példád bizonyítja agyzsugorodást okoz.
10/13 anonim válasza:
Hány éves vagy jóember?
Nézzél már meg egy röntgen felvételt. Csak a tüdőd látszik rajta, meg a lerakódások. Azt nem írja ki mitől van. Viszont a vizeletedből meg a véredből simán kimutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!