Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem növök tovább ha cigizek?...

Nem növök tovább ha cigizek? Napi egy száltól is megállok a növésben?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 18:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
felett? mivan ezzel? :P
2010. máj. 2. 13:25
 12/17 anonim válasza:
Nem tudom mi az igazság a növéssel kapcsoltaban. De én 13 évesen kezdtem el cigizni, addig folyamatosan nőttem, osztályban legnagyobb lány voltam szinte mindig, de mióta cigiztem nem nőttem tovább egy centit sem. Az a mázlim, h már akkor sem voltam alacsony, így most a 165 centimmel átlagos vagyok.
2010. máj. 2. 17:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Látom, a cigitől az agyműködésed is leállt. A sírt nem magunk 'felett' ássuk, am is azt úgy mondják, h "saját magad alatt vágod a fát" szal, aki ezt írta, próbált okosnak tűnni, de valójában csak egy buta csirke. -.-
2010. máj. 2. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Értelmesek vagytok mind! Ne valaki más válaszát cikizzétéek, hanem ti magatok adjatok jó választ ha annyira okosak vagytok. Bizonyára nagyon unatkoztok ha már mások tanácsaiba is ráértek belekötni! Mi van? Lusták vagytok dolgozni, munkát keresn?! Lusta naplopók! A magad felett ásod a sírt egy kifejezés arra, ha gödörbe (csapdába) kerülsz, és a baj amellyet csinálsz befedi a gödröt és téged...

Ennyi észlényt! És ne ezt a szerencsétlen válaszadót piszkáljátok, inkább ti magatok is segítsetek annak, aki feltette a kérdést!

2010. máj. 3. 11:05
 15/17 A kérdező kommentje:
ezaz..egyetértek..
2010. máj. 6. 15:39
 16/17 anonim válasza:
Akkor meg fogok állni a növésben ? :O nem leszek magasabb ez igaz ?
2014. máj. 6. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. Először az agyad fejlődése áll meg. Bár ez már úgy tűnik megtörtént.
2014. máj. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!