Több mint három hete nem cigiztem. Miért kívánom még
mindig?
Figyelt kérdés
6 év dohányzás után úgy döntöttem leteszem. Már kicsit több, mint három hete nem gyújtottam rá. Voltak hullámvölgyek, de a legfurcsább, hogy az elején könnyebb volt. Most, hogy már megvolt a harmadik hét is, majd megbolondulok. Szidom magam, miért tettem le, hiányzik. Ha cigiszagot érzek nem érzem büdösnek, hanem régi jó emlékeket ébreszt és hiányérzetem van. Nem akarok visszaszokni, sem magamnak, sem másnak csalódást okozni. Miatta meghalni, végképp nem. (22 évesen 1-1,5 dobozzal szívtam, leginkább egészségem miatt tettem le)
Gondolj arra hogy mar eddig milyen jol birtad, miert most adnad fel? Elhataroztad, igy hogy magadert teszed , magadnak is kell bizonyitanod. Kihivas, amivel meg kell kuzdened es hidd el megeri. Sokat segithet ha talalsz valami mast helyette, pl minden nap egy alma, vagy ami segit levezetni a feszkot, sport vagy seta, hiszen a megszokas mellett gondolom ez is szerepet jatszott a napi masfel dobozban. Sok sikert es kitartast kivanok es NE ADD FEL!!! magadert csinald meg, csak az szamit!! hogy emelt fovel buszken tudj tukorbe nezni!
2016. nov. 6. 22:15
2/10 anonim válasza:
Az az igazsag hogy ezt fejben tudod eldonteni csak. Eleve ha a leszokas gyotrelmet okoz akkor az nem jo. Azert nem sikerul sokaknak meg lesznek depressziosak mert ugy erzik oket megfosztottak valamitol amit masok ugyanugy elvezhetnek. Ezt fejben kell eldontened hogy hogyan allsz a cigizeshez. Miert jo neked vagy esetleg miert nagy butasag. Fejben kell a dolgokat atgondolni. Sok psziches tenyezo is benne van mar ebbe. A csapbol is ez folyik hogy a dohanyzasrol milyen nehez leszokni meg meghiznak emberek stb. Altalaban ezekel adjak el a nikotinpotlo szereket ha mar a cigit nem veszi az ember. Fejben egy alapos atgondolas tisztazas utan sovarvas nelkul abbalehet hagyni a dohanyzast orokre.
2016. nov. 6. 23:31
3/10 anonim válasza:
Előző! Nagyon jól megfogalmaztad a dolgokat, csupán egy mondatoddal nem értek teljen egyet.
"A csapbol is ez folyik hogy a dohanyzasrol milyen nehez leszokni..."
A dohányzásról nem nehéz leszokni, hanem lehetetlen! Legalább is addig, ameddig az agya dohányzó. Ami azt jelenti, hogy addig, amíg valaki úgy gondol a dohányzásra, hogy ő "szeret dohányozni", addig ő, egy nem dohányzó Dohányzó...
2016. nov. 7. 00:36
4/10 anonim válasza:
Én ma kezdem az új, nem dohányzó életemet.. :D
De a lényeg, hogy bármennyire is kívánod ne gyújts rá!! Ha már ilyen sokáig kibírtad akkor innen már gyerekjáték... :)
2016. nov. 7. 02:18
5/10 anonim válasza:
3 hónap a határ...az orvosom mondta. Együtt kezdtük a leszokást. Ő még ma is dohányzik. Ennek kb 10 éve.
2016. nov. 7. 12:44
6/10 anonim válasza:
Hiányzik a szertartás, idővel jobb lesz.
2016. nov. 7. 13:39
7/10 anonim válasza:
Tenyleg javaresz pszichologiai fugges van mar csak ilyenkor. A nikotin 3 het alatt nagyreszt kiurul. Utana mar csak fejben van ez a cigirol kialakult kellemes emlekkep. Ezt csak te tudod lekuzdeni jozan esszel
2016. nov. 7. 14:36
8/10 anonim válasza:
A nikotin nem 3 hét, hanem 24 óra alatt alatt ürül ki.
2016. nov. 7. 23:20
9/10 anonim válasza:
Én 11 éve letettem. de még most isjól esne néha. Nyugi,egy dohányos dohányos marad. Legfeljebb átmenetileg nem gyújt rá.
2016. nov. 8. 02:42
10/10 Fruzs33 válasza:
Nézz meg egy videót arról,hogy miért érdemes leszokni a dohányzásról... és talán átáll az agyad arra,hogy miért nincs értelme.... amúgy én cigizem,és nem fogok leszokni,de sokan ezt a videót ajánlották
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!