Sportolás közben cigizés? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Hallottam egy olyat hogy egy fiú cigizik és ő közben focicsapatban játszik tehát sportol rendesen.Azt mondta hogy mivel sportol megse kottyan neki a cigi és így sportoláshoz nem káros.Szerintetek?Ha pl én járok konditerembe és cigizek akkor az nem káros?Szerintem hülyeség.2016. okt. 21. 21:22
1/7 anonim válasza:
Majd ha leáll a szíve miatta akkor nem ezt mondja:D ha én sportolok és csontrészegre iszom magam az se káros nem?
2/7 anonim válasza:
ugyan úgy beszívja a mérget a szervezetébe, ami bizony ott is marad, hiába a sportolás.
3/7 anonim válasza:
Csak áltatja magát. Bármit is csinál, akkor is káros lesz a dohányzás.
4/7 anonim válasza:
nyilván sok hobbysportoló cigizik, de attól még ugyanúgy nem egészséges
5/7 anonim válasza:
Lehetséges, csak nem tudsz annyit elérni mint rágyújtás nélkül, van akinek megy mellette a sport, van akinek nem, attól is függ mennyit szívsz.
6/7 anonim válasza:
Sportolás közben vagy mellett?
Nagyon nem mindegy.
Nekem futkározás közben eszemben nem lenne rágyújtani, majd' kiköpném a tüdőmet szerintem.
Sportolás mellett viszont simán lehet. Persze azért nem kell nagy sportkarrierről álmodni így, de miért ne lehetne sportolni és cigizni is?
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ja, persze attól még káros ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!