A jó minőségű drog/ fű tényleg kevésbé káros mint a cigaretta?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 23:24
1/7 anonim válasza:
ugyanolyan káros a testnek, de sokkal károsabb az elmének
2/7 anonim válasza:
ez egy nagy kamu. cigiztem evekig meg volt h drogoztam is. a drog tonkretesz
a cigi nem cseszi el az eleted...
3/7 anonim válasza:
Ha cigarettából túlszívod magad, rókázol egyet, de megvagy.
Ha droggal tolod túl magad, jó eséllyel el is patkolhatsz.
Melyik károsabb? Egyértelmű.
4/7 anonim válasza:
Most akkor maradjunk csak a fűnél, azt nem lehet se túladagolni, se fizikai függősséget nem alakít ki. Testileg kevésbé káros, mint a dohány és ez tény. Hogy lelkileg hogyan hat hosszútávon, az meg egyénfüggő.
5/7 anonim válasza:
Ténynek azért nem mondanám, de kétségtelenül vannak olyan kutatási eredmények, amik szerint a marihuána füstje kevésbé karcinogén a dohányfüstnél. Szerintem ettől függetlenül teljesen hülye az, aki szándékosan és rendszeresen bármilyen füstöt lélegez be, mert józan ésszel ez mindenképp káros. A füvet ugye meg is lehet enni, bár annak meg kétségtelenül megvan az a hátránya, hogy lassabban fejti ki a hatását és emiatt könnyebb túladagolni (nem abban az értelemben, hogy kinyírja magát az illető, egyszerűen csak roppant szarul fogja érezni magát, ha túl sok space caket zabál).
6/7 anonim válasza:
jaj egyénfüggő. micsoda vérfüves duma beszarok...
7/7 anonim válasza:
A fű nem káros SŐT elég sok betegségre jó :D Egyedül ami káros az ha nem tisztán szívod hanem dohánnyal meg ugye a cigi papír se tesz jót :D De erre találták ki a bongot :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!