Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Káros a nikotinmentes ecigizés...

Alfonzo123 kérdése:

Káros a nikotinmentes ecigizés? [Nikotinmentes aroma]

Figyelt kérdés

Ki próbáltam a rendes cigit már [1 szálat se szívtam el, csak beleszívtam "kipróbálás" céljából]

A következő a kérdésem ezzel kapcsolatban:

Mivel olyan a társaság meg szimplán "finom" maga az ízesített e-cigis aroma ebből kifolyólag ha beszereznék egy:

-eleaf 650 mah elektromos cigarettát

-Hozzá való NIKOTINMENTES aromával

Az az egézségemet mennyire károsítaná?

Logikusan nem napi szinten szívnám mint valami függő természetesen, pl: 2-3 naponta 5-6 szívás.

15/F

Esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? :) A válaszokat előre is köszönöm.

2016. szept. 30. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. szept. 30. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz tőle semmi bajod.

En olyan negyed-fel eve ecigizek, de kb egy honap alatt fogy el 10ml nikotinmentes ugy hogy nem sokat, de eddig semmi nem tortent velem, nem erzek magamon semmit.

14f

2016. okt. 1. 08:28
 3/3 daniocsi30 válasza:
Már több mint egy éve ecigizek 0-ás és 6-9-12 es liqvidekkel nekem semmi bajom nem volt egyiktől se
2017. jún. 25. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!