Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nincs jó íze a liquidemnek?

Bariii kérdése:

Miért nincs jó íze a liquidemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elektromos cigarettát használok április óta és azóta 1 szálat sem szívtam el (előtte 30 szálat naponta).

Saját magamnak kevertem Solub aromából, azok rettentő finom ízek voltak. Most viszont kiváncsiság képpen rendeltem aromákat liquidhallról. Ezeket ugyan úgy 6%-ra kevertem be, nagyon rossz, mintha égett íze lett volna. Utána 4% ra kevertem, mert mondták, hogy lehet hogy sok a 6%. Ugyan ez, semmi íz. Mit rontok el?? Solub aromát 4. nap már pöfékeltem. Most kóstoltam meg egyet amit kereken 1 hete kevertem. Ennek még mindig rossz íze van. Illatra viszont nagyon jó illatuk van. Ennyire kell ég érlelni őket?

porlasztót cserélek. más liquidekkel szuper.

Capella bubble gum

TPA Raspberry (Sweet)

FlavorWest Strawberry Kiwi

FlavorWest Jungle Juice

2016. szept. 16. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen eszköz, milyen patron, mióta használod, mikor cserélted utoljára, saját tekerés-e, integrált vagy RBA... konkrétumokat ember! Anélkülj nem megy.

Kukucskálj bele a porlasztóba, valószínűleg full kokszos a drótod, meg szénné van égve a vattád. Szóval, tisztíts huzalt és cserélj vattát, vagy cserélj porlasztót.

Szerény véleményem szerint a Solub az egyik leggyengébb minőség, amit lehet kapni. Olyan, mint a pancsolt bor meg a vízezett kóla. Az összes TPA, de még a FlaworWest is állásból köröket ver rá. Egyébként most Solub kiwit szívok, 8%-ban keverve 50/50-es alapba, de nem valami nagy szám l.

2016. szept. 16. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl sűrű a lötyid, és nem tudja felszívni a vatta.

Egyébként az FW aromák némelyike hozzáadott cukrot tartalmaznak, így erősebben kokszolnak, mint mások, de nem valószínű, hogy ez okozná a problémád.

2016. szept. 16. 21:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Istick 100W tc a mod és egy eleaf LEMO3 kazán van rajta gyári porlasztóval amit 1 napja cseréltem benne. Tehát a porlasztó az nem koxos. A bolti liquideknek tökéletes íze van. Az alapom az 50-50 liquidhallról. Mit rontok el akkor? Nem biztos hogy jó kifejezés volt az égett íz. Inkább olyan mintha magába szívnám a pg-vg-t vagy nemtudom.. Semmi íz. Kevés a 4% vagy kőkeményen be kell tartani a 2 hetet? Ti hogyan keveritek a FlaworWestet?? Már nagyon idegesítő :( SOS!

2016. szept. 17. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!