Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzás tényleg soványabbá...

A dohányzás tényleg soványabbá tesz?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 09:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem akarom elkezdeni...:)
2010. ápr. 25. 19:22
 12/16 anonim válasza:
50%
Én mióta bagózok 21 kilót fogytam.Nem a cigi fogyaszt hanem elveszi az étvágyat és nem esik jól az ennivaló.
2010. ápr. 26. 00:40
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Elveszi az étvágyat, plussz gyakran ahelyett, hogy ennék rágyújtok.

A cigiben nem csak a nikotin, hanem az úgynevezett "orális élvezet", vagy "orális pótcselekvés" is fontos függősítő tényező. Ez egyfajta pszichés kényszer, hogy ha nem beszélsz, nem eszel, nem szopsz vagy nyalsz, akkor is le akarod valamivel foglalni a szádat... Ezért van, hogy analitikus pszichoterápiával könnyebb leszokni a dohányzásról, mert a gyermekkor orális szakaszában tudatalattiban rejtező feszültségek vannak.

Tudom, hülyén hangzik, de higyjétek el, hogy igaz.

2010. ápr. 26. 13:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszíí:)
2010. ápr. 26. 16:28
 15/16 anonim válasza:
100%
Egyáltalán NEM.
2010. máj. 3. 14:47
 16/16 anonim válasza:

Idézet:

@szerintem ez baromság! :S annyi ember dohányzik mégse sovány. anyukám nem valami sovány ember, 42 éves és 27 éve dohányzik, semmi fogyás! nehogy ezért kezdj el cigizni mert ez egy nagy kamu!

Nekem mondod, azóta sokkal kanosabb is ;) Üzenem neki, hogy holnap is megyek a megbeszélt időpontban :D

2010. máj. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!