Kellemetlen a letüdőzés, de miért? Én csinálom rosszúl?
Semmit nem csinálsz rosszul, csak a tested tiltakozik a méreg ellen. Nem vagy hozzászokva a cigihez, ennyi. Ez egy idő után elmúlik.
Tipp: ne cigizz.
-profi huszonéves dohányos
Milyen fajtát szívsz? Megkérdezhetem hány éves vagy és miért kezdted el? Érdekelne, hogy ha huszas éveidben jársz, mi vehet rá a dohányzásra, ha addig nem szívtad.
Tíz év kemény függőség után vagyok, lassan öt éve önmegtartóztató. Borzalmas cselekedetnek tartom azt amit tettem 14 évesen, h rászoktam.
De pont ezér nem szólok bele senki dolgába, hisz én is toltam.
Szóval csak az elején lessz probléma. Pár hét és minden okés lessz, fantasztikus érzés lessz, reggel a kávé mellé elszívni egy staubot. Uhhhh imádtam. Egy korty kávé, mellé egy nagy slukk, kifuuuuuj.... még egy slukk, aztán a reggeli megszédülés...
De aztán mikor már, ideges vagy ha nem gyujthatsz rá, ha nincs nálad elég pénz, a kaja helyett is arra költessz inkább. Egy bulis éjszakán, egy dobozzal is elmegy akár, nahát az má szörnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!