Milyen cigit szívjak kezdőként?
Hello.
Tudom, hogy ez most furán hangzik neked de inkább egyiket SEM!!
A cigizés az nem jó dolog...
De most komolyan mi belőle a hasznod ?
Rövidebb élet.
A tested tönkretétele.
Büdös leszel mint a bűn.
A fogaid sárgábbak mint az arany.
A pénzed megszabadítója.
Körülötted élő emberek egészségének tönkretétele.
Ettől menőbb vagy ? :D vicc
nézz képeket dohányozó emberek tüdejéről, meg úgy általában nézz rájuk, hogy tönkreteszi az embert, és számold ki, hogyha még inkább rendesen rászoksz az egy hónap alatt mennyi pénzedbe fog kerülni
aztán döntsed el
Mindenki a "ne szokj rá" "ne cigizz" hozzászólás, ha nem tudtok neki segíteni mi a fszért írtok ide? Szerintetek ettől nem fogja szívni?
Hogy ne csak off legyen, Djarumnak nem tudom az erősségét, sose szívtam(sajnos ahhoz én túl csóró vagyok :D), ha pattintóst szeretnél kipróbálhatod a banános/mangós Chesterfieldet, esetleg még a vörösgyümölcsös/mojitos Pall Mallt(nekem a kedvencem a pattintósból ez a mojitos PM, baromi jó) is szívhatod. Marlboro se rossz igazából, abból is vettem már több dobozt, de túl van árazva kicsit, igaz nem sok az a +100 forint de nekem nem ér meg annyit hogy ezt a kicsit is rátegyem. Pattintóson kívül esetleg kipróbálhatod a hosszú kék Philip Morrist, Silver Bensont, ha meg erősebbre vágysz akkor kék szofi.
Remélem tudtam segíteni, a többivel meg ne foglalkozz, ha nem viszed túlzásba nem lesz semmi bajod, próbáld mértékkel szívni(ami nekem nem sikerült :D), 7-8 szálat próbálj szívni naponta maximum.
Ha valami kérdésed van még privátot dobj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!