Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigit szívjak kezdőként...

Milyen cigit szívjak kezdőként? : )

Figyelt kérdés
Nagyon nem vágom a színezéseket, márkákat. Gondoltam Multifilterre, Pall mall, West, Marlboro... Szerintetek? Alkalmanként szívnám, és valami gyengébbet :) Köszi!
2015. júl. 28. 15:14
1 2
 1/13 anonim válasza:
0%
A cigiket rakhatod!!! ne szívj el semmi ilyen mérget mert egy 3 agysejtű idióta találta ki!!! és csak mérgez tüdőt mindent!!ekkora barmokat cigit szívnak aztán mérgezik a világot és még sok mást is!!! szóval dobd el azt a füstölgő rudat és menj inkább haza!!! szánalmas 16-17 évesek
2015. júl. 28. 15:18
 2/13 anonim válasza:
61%

Nem tudom, hány éves vagy, DE INKÁBB EL SE KEZD!

Mi az ok, hogy cigizni akarsz?

Nem attól leszel nagymenő, vagy amiatt lesznek barátaid.

2015. júl. 28. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Szőrös Sopianae-t.
2015. júl. 28. 15:26
 4/13 A kérdező kommentje:
18/L vagyok, tudom hogy káros, életemben kb 3x cigiztem eddig, és mindig olyan gondolkodós, az élet nagy kérdésein töprengős hangulatba kerültem tőle. Van akkora akaraterőm hogy ne szokjak rá, és cigizés nélkül is vannak barátaim :) nos, megtenné valaki hogy a kérdésemre válaszol? Köszönöm.
2015. júl. 28. 15:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezüst malbit, az gyenge.
2015. júl. 28. 15:48
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha jót akarsz magadnak akkor nem gyújtasz.
2015. júl. 28. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Menj el melózni valami gyárba, vagy magyar vállalkozóhoz, szívhatsz ott is eleget.
2015. júl. 28. 21:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szintén 18L-ként azt mondanám, hogyha eddig kibírtad nélküle, akkor most már hagyd is. 18 évesen ne légy ilyen buta! Én 4 éve kezdtem, még mindig csak kocadohányos vagyok, de nagyon szeretek cigizni, és félek, hogy egyetem alatt rá fogok szokni.

De ha nagyon akarsz cigizni, akkor szerintem valamilyen pattintósat vegyél, vagy ha pattintósat nem akarsz, akkor kéket. Én a fehéret és a szürkét nem szeretem, azok túl gyengék, a piros pedig túl erős nekem. Vagy pl. az erdei gyümis Benson&Hedges és Winsoton sem rossz. A citromos Multifilter nekem nem jött be.

Így, hogy még csak 3x cigiztél, talán azt mondanám, duplapattintós Marlboro.

2015. júl. 29. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezüst marlbi(4-es)

Fehér Multi,Viceroy

2015. júl. 29. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Fehér szofit vagy pattintós Camelt ajánlok.
2015. júl. 29. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!