Milyen cigit szívjak kezdőként? : )
Figyelt kérdés
Nagyon nem vágom a színezéseket, márkákat. Gondoltam Multifilterre, Pall mall, West, Marlboro... Szerintetek? Alkalmanként szívnám, és valami gyengébbet :) Köszi!2015. júl. 28. 15:14
11/13 anonim válasza:
Sok okos van itt,csak azt nem tudom minek.
Ezust Marlboro(amit mar itt tobben ajanlottak)
Valamint mindegyik markanal a feherek/ezustok a leggyengebbek,utana pedig talan a sargak,amik kicsit erosebbek a fehereknel/ezustoknel:)
12/13 anonim válasza:
Valóban sok okos van itt, de sajnos vannak olyan ostobák is, akik meg ajánlgatják is bőszen a cigiket.
13/13 anonim válasza:
Utolsó, miért ne ajánlanánk? Kérte, nem? Az ő egészsége, hadd rombolja, ő dolga. Amíg a pofámba nem fújja, nem zavar, pedig nem dohányzom.
Majd később rájön mit csinál.
Egyébként én nem dohányzom, azért tudtam ajánlani, mert trafikban dolgoztam egy kis időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!