Az nagyon gáz, ha annyira cigifüggő vagyok, hogy sokszor
egymás után 2-3 szálat elszívok?
Figyelt kérdés
napi 20szálat szivok(töltöm)
4 éve cigizem
19f
köszi a válaszokat!
2016. szept. 18. 08:57
1/9 anonim válasza:
Ezt azert teszed, mert aztán nincs időd cigizni, vagy mar nem eleg 1 bago ha ragyujtasz? Mert pl mikor tudom, hogy dolgozok 3-4 órát folyamatosan, szünet nelkul, akkor elszivok én is 2-t. Probaltal erősebbet szívni? Vagy 100ast? Szerintem ebből könnyen lehet lancbagozas, ha nem vigyazol :/ próbálkozz megállni egymas utan a kettőt. Es pl milyen gyakran gyujtasz ra?
2016. szept. 18. 09:18
2/9 A kérdező kommentje:
azért gyújtok egymás után többet, mert nem elég 1 szál.
Kb 1.5 óránként gyújtok rá, de akkor már nagyon szokott hiányozni....
2016. szept. 18. 09:27
3/9 anonim válasza:
Igen, ez elég gáz, próbáld meg letenni.
2016. szept. 18. 10:20
4/9 anonim válasza:
1. vagyok, milyen cigit szívsz?
2016. szept. 18. 12:21
5/9 A kérdező kommentje:
piros marlborót
2016. szept. 18. 12:22
6/9 anonim válasza:
Még fiatal vagy,most próbálj leszokni róla,később még nehezebb lesz. Vagy ha nem is teljesen leszokni,legalább kicsit minimalizálni az elszívottak számát.És igen,nagyon gáz.
2016. szept. 18. 12:50
7/9 anonim válasza:
Ez bizony gáz, de ezt te magad is tudod . Nyilván azért kérdezted meg. Ha egy cigi kevés egyszerre az rossz ómen. Ha még most elég is egy doboz, nagyon hamar már kettő dobozzal fogsz el szivni. Én tudom mert én is már a harmadik dobozzal is fel bontottam . Az már kemény volt, néha úgy éreztem hogy ott öl meg rögtön. Majd megfulladtam, úgy köhögtem , krákogtam . A köpet ami meg felszakadt , hát az szörnyű volt. És abba tudtam hagyni, csak akarat kérdése volt.
2016. szept. 19. 14:08
8/9 anonim válasza:
20 szál nem annyira gáz átlag dohányos vagy viszont két cigi közt hagyhatnál időt mert így könnyen rá lehet kapni és lesz az majd 1.5-2 doboz is.
Szokj le az a legjobb de ha annyira kell a cigi szereted nemcsak azért szivod mert annó rászoktál es függő vagy szerintem az is elég ha lecsökkented. Napi 5-10 szál énis ennyit szivok már. Nehéz beosztani az elején de idővel megszokod hogy annyi is elég.
aug. 13. 18:25
9/9 anonim válasza:
Persze nem mintha fél doboz cigi sokkal kevésbé károsabb de azert csaknem szed szét annyira mint napi több doboz. Ha ez segit jobban elviselni a mindennapokat en ugy vagyok vele belefér valamit valamiért alapon.
Mértékkel sok más hú de károsnak mondott dolog is belefér szerintem csak ésszel.
Persze 1 cigi is káros 1 slukk is bla bla hallottuk már nem vitaminként szívjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!