Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha 3 nap szünet után a 4....

Ha 3 nap szünet után a 4. napon elszívtam 2 szálat egymás után, az nagyon hátráltatja a tisztulási folyamatot?

Figyelt kérdés
Elég nagy bűntudatom van, persze tudom hogy 3 nap nem sok idő, de most ez a két szál azt jelenti, hogy gyakorlatilag kezdhetem az egészet az elejéről?

2014. dec. 16. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Annyira nem, legközelebb próbálj meg hat napot kibírni nélküle.
2014. dec. 16. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:

8 óra elteltével a vér már friss oxigént szállít.

Tehát nem kell az egészet elölről kezdeni,

hanem folytatni kell a nemdohányzást.

2014. dec. 16. 12:48
 3/8 poiu ***** válasza:
Nem az a lényeg. Ha időnként rágyújtasz, fenntartod a nikotinfüggőségedet, és annyi, nem tudsz leszokni. Ne gyújts rá. Lesznek visszaesések, de utána ne gyújts rá.
2014. dec. 16. 14:33
 4/8 anonim válasza:
Én is most szeretnék leszokni:D Kicsit a elvonási tünetektől tartok:/ Neked milyen tünetek voltak? sok sikert a leszokáshoz:)
2014. dec. 17. 21:19
 5/8 poiu ***** válasza:
#4: attól függ, hogy mennyire vagy függő. Ha nagyon, akkor számíthatsz kisebb szédülésrohamokra, idegeskedésre. Az első pár héten harákolni fogsz, ahogy tisztul a tüdőd. Csupa kellemetlen tünet, de semmi súlyos, ki lehet bírni. A legtöbben akkor esnek vissza, amikor azt hiszik hogy már leszoktak, pl. 2-3 hónap tiszta időszak után rágyújtanak egy buliban. Ha nikotinfüggő vagy, akkor az is maradsz. Ne gyújts rá.
2014. dec. 18. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Én most tartok a 3. napnál. Tudom, hogy gáz, de 17 vagyok és már négy éve dohányzom rendszeresen. Az elmúlt 2 évben napi 10-12 szál töltött cigit szívtam. Ha jól tudom, úgy lehet könnyebben leszokni, ha fokozatosan csökkentjük a napi nikotin mennyiséget. Én egy nap felkeltem és eldöntöttem, hogy többé nem gyújtok rá. Kb egy óra és belépek a negyedik napba. Nehéz megállni, hogy ne gyújtsak rá, főleg, ha a környezetemben legtöbb ember dohányzik. De akarat erő kérdése minden. A leszokás agyban dől el!!! Én egész jól bírom, soha többet nem gyújtok rá!
2014. dec. 18. 23:20
 7/8 poiu ***** válasza:
Gratulálok 4 napos! Én annak idején hordtam a zsebemben minitabot (patikában kapható), és ha nagyon rá kellett gyújtanom, elszopogattam egyet. De csak óvatosan, a minitabban nikotin van, arra is rá lehet szokni. A lényeg az, hogy ne gyújts rá.
2014. dec. 19. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod a választ, fel se kellett volna tenni.
2014. dec. 27. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!