Kamaszok, ti hova rejtitek el a cigiteket?
Figyelt kérdés
Én az ágyam rácsai közé rejtem el2016. szept. 16. 16:31
11/12 anonim válasza:
Nekem is tudják már egy ideje, hogy szoktam cigizni, ettől függetlenül nem szoktam kirakni sosem úgy, hogy mindenki lássa.
Egyébként nekem sok rejtekhelyem van/volt, függetlenül attól, hogy a szüleim sosem turkáltak nálam.
Ha 1-2 szálról volt szó, azt én is mindig a tolltartómba raktam amúgy, mint az egyik válaszoló :D
Ezen kívül:
táska alja vagy oldalcipzáros rejtekhely a táskában, könyvespolcon a könyvek mögött, hajvasalóm doboza, parfümös dobozok (amiatt kezdtem el őket "gyűjteni" anno, hogy aztán legyen hová pakolnom a cigiket titokban :D), előző telefonom doboza, régi nem használt táska, de asszem még szekrény mögé is rejtettem régebben, iskolatáska legbelső rekesze.
Ennyi jut eszembe.
12/12 anonim válasza:
Sehova, nem dohányzok. :) 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!