Lányok! Hogy viszitek magatokkal a strandon a cigiteket? Más is csinálja úgy, mint én?
A nagy és nehéz táskámat ugye nem akarom cipelni, ha megyek vhová (büfé pl) és úgyis csak a cigit "használnám" belőle.
Mondjuk a többi lány, akit ismerek (barátnők, ikertesóm, húgom), egyszerűen elviszik kézben magukkal,de én láttam valahol, és megtetszett, hogy bikiniben a bugyim oldalában tartom a cigimet (be a gumi alá oldalt a combomnál, mintha egy zseb lenne).
Más is csinálja így, vagy kézben viszitek, vagy cipelitek a táskát? Esetleg más módszerek?
20/L
Van egy ismerősöm, bár strandon mostanában nem voltam vele, de amúgy olyan mell méretekkel rendelkezik, hogy a cigis doboz elveszik köztük.
Amúgy meg ne reagáld túl a dolgot, simán kézbe veszed és ennyi.
miért nem teszed a két melled közé a bikinidbe...
mennyi eszetek van.
Hát olyan nagy sor csak nincs a büfénél. Rápipálsz a csomagoknál aztán csak kibírod kaja utánig, nem? :)
Vagy ennyire erős dohányos lennél?
nevetségesnek tartja? sztem mindegy, hova teszed, senki nem fogja azt figyelni. főleg ha bikiniben vagy, akkor mást figyelnék, ha már úgy alakul :D
bár már vége a nyárnak, nem volt aktuális a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!