Mihez hasonlít a füves cigi szaga?
Figyelt kérdés
Soha nem próbáltam, de fesztiválokon többször éreztem jellegzetes "zöld" szagú füstöt. Olyasmi volt mint amikor száraz zöld lomot égetnek és van egy ilyen édeskés szag benne. Na az a szag dominált és emlékeztetett az út szélén található vadkender szagára is. Létezik, hogy ez lenne a fű szaga? tudom hogy mind a kettő kenderféle, de a szaguk is megegyezik?2016. szept. 13. 22:36
1/4 anonim válasza:
Az avarégetésre hajaz egy kicsit, vagy mikor régi rongyokat égetnek.
2/4 anonim válasza:
Semmivel sem téveszthető össze, jellegzetesen csípős, kellemetlen szaga van.
3/4 anonim válasza:
Nekem a muskatli jut rola eszembe. Nekem ahhoz hasonlit, amikor a muskatlirol letorod a szaraz viragokat es olyan budos szagu. A fu is hasonlo.
4/4 anonim válasza:
Fogj egy kis majorannát és gyujtsd be.Ugyanolyan az illata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!